Yves Rocher Multimasking Kit + Detox Range
Beauty | Review

Yves Rocher Multimasking Kit en Detox Range

28/09/2018

De nieuwe Yves Rocher Multimasking Kit en Detox Range zijn heerlijke producten om je gezicht en haar mee te verwennen. Ik kreeg ze thuis opgestuurd om ze uit te testen. Vandaag deel ik met jullie mijn ongezouten mening over deze verzorgingsproducten. Lees je mee? 

Yves Rocher Multimasking Kit + Detox Range

Review : Yves Rocher Multimasking Kit en Detox Range

Detox Range

De ingrediënten van deze Detox Range collectie zijn van natuurlijke afkomst en bevatten geen siliconen, kleurstoffen of parabenen. Ook zijn ze onder dermatologisch toezicht getest. 

Anti-pollution Detox Scrub voor de hoofdhuid

Yves Rocher Multimasking Kit + Detox Range

De hoofdhuid wordt ontdaan van vervuilende deeltjes en andere afvalstoffen (haarproducten, roken, uitstootgassen…) die haar verstikken. Het haar is weer gezond en ademt vanaf de wortel. Daarnaast voelt het haar lichter aan en wordt het minder snel vet.

De smeltende formule die het haar mild scrubt bevat 100% natuurlijke scrubkorrels.

Mijn mening: 

Ik gebruik de scrub 2x per week en breng het al masserend met mijn vingertopjes aan op de hoofdhuid. De scrubkorrels smelten redelijk snel en geven geen schurend gevoel op de hoofdhuid. Na het afspoelen breng ik de shampoo aan.

Anti-pollution Detox Micellaire Shampoo

Yves Rocher Multimasking Kit + Detox Range

Deze shampoo heeft als doel het haar meteen lichter te maken en het te laten glanzen. Het haar wordt ontdaan van afvalstoffen die het dof maken (vervuilende deeltjes, roken, cosmetische producten…) en is gezonder en wordt minder snel vet.

Mijn mening:

Ik gebruik deze shampoo nu iets langer dan een week en vind dat mijn haar zacht aanvoelt. Het valt ook minder zwaar en is niet statisch (iets waar ik altijd mee kamp tijdens de herfst en winter). De geur van de shampoo is lekker fris en doet me ergens denken aan anijs.

Anti-Pollution Conditioner

Yves Rocher Multimasking Kit + Detox Range

De conditioner maakt de haren soepeler en zorgt ervoor dat ze ontklit worden tot in de puntjes.
Dankzij een schild dat beschermt tegen vervuilende deeltjes worden de haren lichter en gaan ze glanzen.

Mijn mening:

Je hebt niet veel nodig van deze conditioner en verkrijgt een zacht en glad resultaat. Ik heb op zich niet zo’n last van haarklitten, maar wel van haar dat snel in de knoop geraakt. Dit gaat dan over kleine knoopjes die er snel uitgeborsteld kunnen worden.

Ook deze conditioner doet me denken aan anijs.

Elixir jeunesse

Yves Rocher Multimasking Kit + Detox Range

Deze detox Liquid Day Care is een vloeibare dagcrème met gelformule dat de ontgiftende werking versterkt: de unieke combinatie van een innovatieve formule en een extra sterke vervuilingwerende werking.
Deze ultra-frisse verzorging is verrijkt met Aphloia- en Moringa-extract voor een ontgiftende werking; de formule zuivert de huid en laat de teint weer stralen.

Mijn mening:

De vloeibare dagcrème laat een licht laagje achter na het aanbrengen op het gezicht. Het product trekt snel in bezorgt je een zacht en gezond gevoel. Deze dagcrème komt zeer goed van pas met de herfst- en winterperiode omdat mijn huid dan extra verzorging vraag.

Multimasking Kit

Yves Rocher Multimasking Kit + Detox Range

Replenishing Mask

Dit verfrissend gezichtsmasker hydrateert en voedt de huid intensief dankzij Agavesap. De huid ziet er minder vermoeid en heerlijk fris uit.

Gebruiksadvies: 5 minuten laten inwerken en daarna overtollig product verwijderen met een watje. Tweemaal per week aanbrengen.

Mijn mening:

Dit maskertje voelt lekker fris aan na het aanbrengen. De textuur is licht en doorzichtig, je gezicht ziet er dus wat glanzig uit tijdens het wachten. Na het afspoelen (met lauw water) voelt mijn gezicht lekker zacht en gehydrateerd aan.

Ik kan nu niet toegeven of ik er minder moe uitzie, want daar helpt Yoga ook al voor.

Purifying Mask

Dit zuiverend gezichtsmasker matteert en zuivert de huid intensief dankzij de toevoeging van Kaolien. De overtollige talg vermindert, de poriën verfijnen en de huid wordt gematteerd.

Gebruiksadvies: 5 minuten laten intrekken en daarna afspoelen met water. Tweemaal per week aanbrengen.

Mijn mening:

Ik heb op zich geen last van een vettige huid, maar wel van een glimmende T-zone. Dit masker is ideaal om deze zone minder te laten opvallen. Na het gebruik voelt mijn huid zacht aan en ziet het er natuurlijk uit.

Radiance Mask

Dit gezichtsmaskertje geeft de huid een boost en zorgt voor een frisse en stralende teint. Dit masker met Duindoorn geeft de doffe huid een verkwikkende boost.

Gebruiksadvies: 5 minuten laten intrekken, eventuele restjes daarna met een watje verwijderen. Tweemaal per week aanbrengen

Mijn mening: 

Mijn gezicht ziet er stralend uit en voelt heerlijk glad aan. Dit is het ideale masker als je even een opkikker nodig hebt na een vermoeiende dag of week.

Exfoliating Scrub

De gezichtspeeling exfolieert de huid op milde wijze dankzij de toevoeging van gemalen Abrikozenpitten. De huidstructuur wordt verfijnd zodat de huid weer glad, gelijkmatig en heerlijk zacht wordt.

Gebruiksadvies: tweemaal per week aanbrengen op het gezicht. Licht inmasseren en vervolgens afspoelen met water.

Mijn mening:

Een scrub of peeling vind ik altijd heerlijk! Je weet dat je je huid een verwenbeurt geeft en dat alle dode huidcellen verwijdert worden. Na een scrub voelt mijn gezicht zacht, maar trekkerig aan. Dat heb ik altijd na een scrub of het wassen van mijn gezicht en daarom breng ik vervolgens een dagcrème aan.

Alle producten zijn te koop bij

alle Yves Rocher winkels. Neem zeker eens een kijkje op de webshop.

**Deze blogpost bevat ontvangen producten

Liefs, Debby

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.