Weleda #mijnweledawellness

Hoi lieve lezertjes! Sinds september mag ik mezelf met veel trots Weleda Ambassadeur noemen. Ik voelde me echt vereerd toen ik tijdens de zomerperiode een e-mail ontving met het aanbod om Weleda Ambassador te worden. “Ze willen mij?!” dacht ik vol ongeloof bij mezelf. Over het antwoord moest ik uiteraard niet lang nadenken en zo stemde ik in. Ik moest het nieuws nog even stil houden en vorige maand mocht ik het dan eindelijk van de daken schreeuwen. Alle ambassadors kregen een leuk pakketje opgestuurd en vandaag deel ik de inhoud + mijn mening met jullie. Zijn jullie benieuwd?

Weleda #mijnweledawellness
#mijnweledawellness

Weleda : een woordje uitleg

Weleda is een cosmeticamerk dat al bijna 100 jaar bestaat. Het merk staat voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Weleda is het nummer één natuurlijke cosmeticamerk in de wereld en is eigenlijk een trendsetter mits andere merken nu ook op zoek gaan naar natuurlijke alternatieven.

De producten zelf zijn van nature gecertificeerd en bevatten geen synthetische toevoegingen. Ze worden dermatologisch getest; de producten respecteren en ondersteunen de natuurlijke processen in de huid zonder deze te verstoren; 82% van de ingrediënten is van gecertificeerde biologische afkomst; de telers ontvangen een eerlijke prijs en duurzame ondersteuning en de producten worden niet op dieren getest.

“Bij Weleda vind je producten voor het hele gezin en voor elke behoefte.”

Weleda Ambassador : #mijnweledawellness

Deze heerlijke wellness collectie van Weleda is ideaal om tot ontspanning te komen na een drukke werk- of schooldag.

Weleda #mijnweledawellness

Lavendel Ontspannende Douchecrème

Weleda ontspannende douchecreme

Deze zeepvrije douchecrème neemt je mee naar zonovergoten lavendelvelden. De Mediterraanse geur van pure etherische lavendelolie versterkt het ontspannen gevoel onder de douche en helpt je innerlijke balans te hervinden. Bio sesamolie verzorgt en behoudt de natuurlijke vochtbalans van je huid. Milde wasactieve stoffen reinigen in alle zachtheid en drogen je huid niet uit.  Na het douchen voelt je huid aangenaam soepel aan. 

Lavendel is één van de geuren dat ik graag heb onder de douche. Want zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van de geur van lavendel? Bij mij brengt het allerlei herinneringen naar boven en vormt het een glimlach rondom mijn lippen.
De douchecrème is leuk in gebruik en schuimt lekker bij contact met water. Het resultaat is een zachte huid die niet uitgedroogd aanvoelt. Ik zal me na het douchen wel nog insmeren met de Lavendel Body Olie.

Lavendel Ontspannende Body Olie

Weleda Body Olie

Lavendel Ontspanningsolie heeft een natuurlijke lavendelgeur en maakt de huid zacht en soepel. De etherische olie van lavendel heeft een ontspannend effect. 

Ik hoor vaak van mensen dat ze liever een crème hebben dan een olie, omdat het product lang moet intrekken in de huid en ze hiervoor geen tijd hebben. Persoonlijk kan ik dat wel begrijpen, want ik spring ook graag in mijn kleren na het douchen. Toch verkies ik een olie boven een crème omdat het iets minder koud aanvoelt aan de huid. Dat is iets wat ik best wel lastig vind, zeker met de herfst- en winter periodes (iets met: ik heb altijd en veel te snel koud). Deze Body Olie is gemakkelijk aan te brengen op de huid en trekt redelijk snel in. Je hebt een zacht, gehydrateerd velletje als resultaat. Je ruikt nadien ook lekker fris en dat kan mijn vriend beamen 🙂 .

Gebruik: 

Breng aan op de nog vochtige huid door enkele druppels olie in de handpalm te gieten, de handpalmen tegen elkaar te wrijven en de olie over het hele lichaam te verdelen tot ze helemaal opgenomen is. Je kan de ontspanningsolie ook gebruiken om je nek, schouders en voeten mee te masseren.

Everon Lippenbalsem

Weleda Lippenbalsem

Deze Everon Lippenbalsem beschermt de lippen tegen droge lucht, kou, wind en zon. De balsem werkt verzachtend en herstellend bij schrale of gesprongen lippen. De balsem ruikt naar vanille en rozen.

Tijdens de herfst en winter heb ik heel snel last van uitgedroogde lippen, wat dus wilt zeggen dat deze lippenbalsem mijn redding is! Ik breng het meermaals per dag aan en gebruik het ook onder mijn lipstick. Dat is iets dat ik altijd doe, omdat ik anders het gevoel heb dat mijn lippen er extra gebarsten uitzien. Het resultaat is kissproof lipjes. Ja, ook dat kan de boyfriend beamen, haha 😜.

Iris Hydraterende Dagcrème

Weleda Hydraterende Dagcrème

Deze rijke hydraterende dagcrème met volle textuur reguleert de vochtbalans en bevordert de zelfregulerende eigenschappen van de huid. Ze beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. De crème bevat als hoofdingrediënt het extract van iriswortel. Deze stimuleert de actieve huidlagen en zorgt voor vochttoevoer en evenwicht in de buitenste lagen van de opperhuid.

Deze dagcrème is mijn absolute favoriet van alle dagcrèmes dat ik ooit al geprobeerd heb! De geur is lekker fris en de textuur is licht en crèmig. Mijn huid voelt gedurende de hele dag zacht en gehydrateerd aan. Je hebt niet veel product nodig om aan te brengen op je gezicht en hals en de crème zelf trekt redelijk snel in.

Milde Reinigingsmousse  

Weleda Reinigingsmousse

Deze milde reinigingsmousse zorgt voor grondige dieptereiniging van de normale tot gemengde huid en houdt daarbij de vochtbalans van de huid op peil. De mousse verwijdert zowel make-up als overtollig talg en is zeer makkelijk en snel in gebruik. Natuurlijke etherische oliën van citroen, lavendel en sinaasappel geven een aangenaam fris huidgevoel.

Ik gebruik deze reinigingsmousse ondertussen dagelijks, zowel ’s morgens als ’s avonds. Het product wordt een luchtig schuimpje dat gemakkelijk te verdelen is over je gezicht. Je hebt niet veel product nodig, wat ik ideaal vind. Je brengt het product aan op een vochtig gezicht, masseert het in met je vingertopjes en spoelt de restanten met lauw water af. Het resultaat is een frisse en zachte huid. Ik smeer me vervolgens wel in met een dag- of nachtcrème.

Zuiverende Room Spray Relax

Weleda Zuiverende Roomspray

De Roomspray zuivert de lucht in huis, ontspant en brengt tot rust. De formule bevat 100% biologische essentiële oliën van o.a. sinaasappel, lavendel, bergamot en marjolein. 

De spray vult je kamer met een hemelse, frisse geur die je zintuigen verwent. Na een tijdje voel je je vanzelf tot rust komen. Ik gebruik deze roomspray het liefst in de badkamer bij mijn me-time moment met een warm, schuimend badje en kaarslicht.

Gebruik:

Verstuif 2 tot 3 keer in de ruimte tot 5 keer per dag. Geschikt voor elk seizoen.

Tips: 

Verstuif 30 minuten voor het slapen gaan in de slaapkamer voor een optimale nachtrust.
Of verstuif in je badkamer alvorens je in een warm bad stapt.

Waar te koop? 

Klik hier om een verkooppunt in jouw buurt te vinden: BelgiëNederland

Of bestel ze online via biggreensmile.nl

Meer info :

Website : BelgiëNederland
Social Media : Instagram ✿ Facebook

Hoe begin je aan Yoga?
Yogatips voor beginners

Gebruiken of kennen jullie de producten van Weleda? Zo ja, wat is jouw favoriete product?

Liefs, Debby

Deze blogpost bevat ontvangen producten*

11 thoughts on “Weleda

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: