Nō Cosmetics
Beauty | Review

Nō Cosmetics

23/10/2018

Onlangs maakte ik kennis met het beauty merk Nō Cosmetics. Ik mocht drie producten uitkiezen en reviewen. Vandaag deel ik mijn mening over deze huidvriendelijke beautyproducten. 

The beauty of Nō Cosmetics

Nō Cosmetics

Nō Cosmetics hecht veel belang aan de kwaliteit van hun producten. Deze zijn veilig, niet-toxisch en effectief. Ze geloven in de kracht van de natuur en gebruiken enkel ingrediënten die niet geproduceerd zijn door raffinage, destillatie of synthese. De producten zijn mooi en effectief vanwege hun eenvoud van krachtige natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten dicteren de duurzaamheid, geur en textuur van de producten, niet omgekeerd.

Het voorvoegsel ‘‘ betekend ontkenning of afwezigheid. Dat wil dus zeggen dat de producten van Nō Cosmetics niet gevuld zijn met lege beloften. Je zal bv. geen onverwachte toxines vinden in hun producten.

Door de producten watervrij te houden, wat net is toegevoegd tijdens de applicatie, kunnen ze het doen zonder emulgatoren en conserveermiddelen, die deel uitmalen van praktisch elke op water gebaseerde oplossing. Ze verwijderen ook alle componenten die normaal worden toegevoegd om de geur van het product te beïnvloeden.

“We stick to what we believe in: being even more transparent, improving the consistency of our project and make solutions happen.”

Review: Nō Cosmetics

Pure Series – Rosehip Oil

Nō Cosmetics

Rozenbottelzaadolie wordt als een “droge” olie beschouwd omdat het niet vettig is en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Het heeft sterke regeneratieve en anti-aging eigenschappen vanwege het hoge gehalte aan omega 3- en omega 6-vetzuren en kan worden gebruikt voor het gezicht en het lichaam.

Belangrijkste ingrediënten:

 • Vitamine A en vitamine C helpen het verouderingsproces te vertragen door het bevorderen van collageen, elastine en het verbeteren van de uitstraling van de huid.
 • Rozenbottelzaadolie helpt bij het bestrijden van lijntjes, onvolkomenheden te repareren, littekens en striemen te minimaliseren en de textuur, elasticiteit en huidskleur te herstellen.

Gebruik:

Gebruik voor het beste resultaat 2 à 3 druppels op de vochtige huid. We raden aan om het gezicht, de hals en de borst met onze Face Mist Toner te vernevelen en de olie aan te brengen terwijl de huid nog vochtig is. Mix de olie en Face Mist Toner in de palm van de hand en breng aan op de huid.

Mijn mening:

Ik gebruik deze Rosehip Oil vooral ’s avonds voor het slapengaan. Na het verwijderen van mijn make-up maak ik mijn gezicht licht vochtig met lauw water en masseer de olie in. Het product laat een vettig laagje achter op de huid die ik laat intrekken tijdens het slapen. ’s Ochtends voelt mijn huid zacht en niet trekkerig aan. Zelfs mijn (normaal gezien) droge T-zone voelt gehydrateerd en verzorgt aan. 

De olie is gemakkelijk te doseren door het pipetje. Je pompt de gewenste hoeveelheid uit het buisje en wrijft het warm tussen je handen alvorens aan te brengen. 

Coffee + Cardamom Body Scrub

Nō Cosmetics

Cafeïne verstevigt en versterkt de elasticiteit van de huid en bevordert de groei van collageen. Biologische fair trade koffie en de ruwe suiker polijsten je huid met een zachte peeling, terwijl shea butter en kokosolie de huid voeden waardoor het soepel en gehydrateerd aanvoelt.

Exfoliëren is een essentieel onderdeel voor het behoud van een gezonde, mooie huid. De zachte wrijving verwijdert een doffe huid en stimuleert de bloedsomloop.

Gebruik:

Masseer de scrub in cirkelvormige bewegingen in een warme, vochtige huid totdat de suiker begint op te lossen. Laat enkele ogenblikken op de huid liggen om op te nemen. Spoel af met lauwwarm water.

Belangrijkste Ingrediënten:

 • Koffie is een bekende sense-stimulator en een superieure bron van antioxidanten en cafeïne; algemeen aangenomen dat de huid strakker wordt en cellulitis afbreekt.
 • De natuurlijk zanderige Demerara rietsuiker poetst zachtjes, terwijl het glycolzuur condities vormt, hydrateert en toxines afvoert.
 • Cacao, kokos en sheabutter zijn rijk voedende verzachtende middelen die uitdroging helpen voorkomen en de huid een gezonde glans geven.
 • Ricinusolie is een relatief veel voorkomend maar opmerkelijk ingrediënt dat naast vele andere voordelen leent voor huidontgifting en reparatie.
 • Het kruidenaroma van kardemom verheft de geest terwijl vitamine C en mangaan de glans bevorderen.

Mijn mening

Als koffieliefhebber kan je je wel inbeelden dat een koffie scrub één van mijn favoriete schoonheidsproducten is.

De scrub is gemakkelijk uit de pot te halen en is goed te verdelen over de huid. Ik gebruik het het liefst onder de douche en breng het aan over heel mijn lichaam (behalve hals en gezicht). Het resultaat is een fris gevoel (alsof je een nieuw laagje huid hebt) met een zacht resultaat. De geur van de koffie scrub is ook mooi meegenomen, want ik word er instant blij van. 

Je moet achteraf je bad of douche wel goed uitkuisen, want koffie scrubs laten bruine vlekjes achter. 

Rosehip + Ylang Ylang Hydrating Body Oil

Nō Cosmetics

Deze mix van voedende oliën is geformuleerd om de droge en gevoelige huid diep te hydrateren. Rozenbottel + zoete amandelolie zijn rijk aan voedingsstoffen die de geïrriteerde huid behandelen en een gezonde, stralende huid bevorderen.

Gebruik:

Masseer de hydraterende olie in de huid als een vochtinbrengende crème. Voor het beste resultaat breng je het aan op een nog licht vochtige huid net na het douchen of baden.

Belangrijkste Ingrediënten:

 • Rozenbottel,samen met andere superkritische CO2-oliën, helpen om de elasticiteit van de huid herstellen voor een echt gezond en veerkrachtig resultaat.
 • CO2 (superkritisch) verwijst naar een extractiemethode waarbij de olie uit de plant wordt getrokken. CO2-oliën zijn de zuiverste vorm van kruidenextract, wat resulteert in een superieur product en mogelijke voordelen voor uw huid.
 • Basisoliën van zoete amandel, avocado, jojoba en druif bieden een overvloed aan voedingsstoffen en verzachtende eigenschappen die speciaal zijn geformuleerd om gemakkelijk te absorberen in de huid en zorgen voor een diepe voeding voor een beter uiterlijk en algemene verbetering van de huid.
 • Ylang ylang wordt beschouwd als een effectief antidepressivum, antisepticum, krampstillend en kalmerend middel.
  Het heeft een positief effect op de gezondheid van het immuunsysteem, de bloedstroom en emoties, waardoor het een natuurlijke remedie is voor de endocriene, cardiovasculaire, reproductieve en spijsverteringssystemen.
 • Wierook etherische olie is een natuurlijke samentrekking die celvernieuwing versnelt en de huid verjongt. Het helpt niet alleen bij het corrigeren van rimpels en tekenen van veroudering, maar geneest ook de ruwe, droge en gesprongen huid.
  Het werkt ook als een super-voedende droge huid behandeling, vooral voor de volwassen en ouder wordende huid. Het tonende effect verzacht fijne lijntjes en verstevigt de doorhangende huid om het verschijnen van rimpels te verminderen.

Mijn mening:

Ik gebruik deze hydraterende body olie na het douchen. Soms vergeet ik van mijn huid licht vochtig te houden alvorens de olie in te smeren in mijn lichaam, maar ook dat zorgt voor een goed resultaat. 

Het aanbrengen van het product is gemakkelijk door de spray, omdat je het goed kan verdelen over je lichaam. Je kan het ook aanbrengen in je handen om het product wat warmer te maken alvorens aan te brengen. Tijdens het aanbrengen geef ik mijn benen en armen een kleine massage, omdat dat goed aanvoelt. 

De olie laat een licht vettig laagje achter, maar na enkele minuten kan je genieten van een zacht resultaat. 

Eindbesluit:

Nō Cosmetics is zeker een beauty merk dat je moét ontdekken! Mijn geteste producten zijn oprecht een aanrader en het resultaat mag er zijn. De verpakkingen zijn recycleerbaar, wat een pluspunt is. 

Ik ben heel blij dat ik gecontacteerd werd door Nō en dat ik de kans kreeg om hun producten uit te testen. 

 

Nonsense. Fakery.

 

Meer info:

Liefs, Debby

**Deze blogpost bevat ontvangen producten

Only registered users can comment.

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.