Hunkemoller Badjas Fleece
Life

Hunkemöller stoomt je klaar voor de winter en feestdagen

29/10/2018

Hunkemöller is mijn nummer één favoriete winkel voor nachtmode en lingerie. En sinds kort voeg ik panty’s aan toe aan het lijstje, want ook deze collectie verdient het om in de schijnwerpers te staan.
Ik kreeg de kans om twee soorten panty’s en een badjas uit te testen en vandaag deel ik met jullie mijn ervaring over deze ontvangen items.

Eén ding is zeker: Hunkemöller zorgt ervoor dat jij de winter en feestperiode fabulous doorbrengt!

– Bron foto: https://twitter.com/hunkemoller 

Hunkemöller Panty’s

Op 19 oktober vond bij Hunkemöller “National Hosiery Day” plaats. Hiermee lanceren ze een 2 weken durende campagne met de focus op hun beenmode. 

Een mooie en kwaliteitsvolle panty vinden is niet gemakkelijk. Deze zoektocht duurde in mijn geval toch een tijdje, zeker omdat ik de laatste maanden minder ga shoppen. Nu het kouder wordt en ook het eindejaar in aantocht is, vind ik het toch belangrijk om leuke panty’s te hebben in je kast. Je kan gaan voor de klassieke zwarte panty’s, maar tijdens de feestdagen trek je toch liever iets anders aan? 

Daarom stel ik jullie vandaag voor aan twee leuke panty’s dat ik mocht uitproberen: 

Panty 30 Denier Sparkle Backseam

Deze Panty 30 Denier Sparkle Backseam vind ik ideaal om te dragen tijdens de feestdagen, omdat het je party look helemaal afwerkt. De panty is licht zwart van kleur en is afgewerkt met een glitter lijn die van boven naar beneden loopt. Ik zou het dragen in combinatie met een zwarte jurk en hakken. Je kan eventueel zilveren tinten verwerken in je outfit of accessoires, dat maakt je look extra party proof.

De panty is gemakkelijk om aan te doen, maar pas wel op voor scherpe of gebroken nagels. Deze kunnen ladders trekken in je panty en dat vinden we allemaal verschrikkelijk!
Wees ook voorzichtig wanneer je je panty’s wast en steek ze bij voorkeur in een waszakje. Zo gaan je panty’s lekker lang mee 😉.

Panty Overknee Sock

Deze Overknee Sock Panty’s vind ik ge-wel-dig! Het is de eerste keer dat ik dit soort panty’s tegenkom, maar laat ik je meteen zeggen dat ik fan ben. Panty’s zijn op zich al een must voor de koudere maanden, maar voeg er kniekousen aan toe en je verkrijgt een sexy panty!

Je kan de Panty Overknee Sock combineren met eender welke outfit. Van kleedjes, shorts, tot rokjes.. Alles kan en alles mag! Je outfit ziet er speels en sexy uit en tegelijk worden je benen warm gehouden.

Tijdens de herfst- en winterperiode draag ik vaak zwart of donkere kleuren en daarom werkte ik mijn outfit af met roze hakken. Je kan er gerust sneakers onder dragen, dat geeft sowieso een leuk en speels resultaat.

Ik denk dat ik me binnenkort een tweede paar van deze panty’s ga aanschaffen, want ik vind ze gewoon zo leuk! Deze mogen echt niet ontbreken in je kast! 

Alle beenmode (incl. bovenstaande panty’s) vind je terug op deze pagina: hunkemöller.be/beenmode


Comfy de winter door met Hunkemöller

Denk je aan herfst en/ of winter, dan denk je toch ook aan badjassen? Ik wel, want ik draag het dagelijks (ja, ook in de zomer… *oeps*). Ik draag mijn badjas het liefst ’s ochtends en ’s avonds, maar ook tijdens een lui dagje waarop ik enkel wil ontspannen. Het dragen ervan houdt me niet alleen warm, maar geeft ook een beschermt gevoel.  

Een nieuwe badjas stond trouwens al enige tijd op mijn wishlist, omdat ik al jaren dezelfde, vormloze badjas draag. 

Badjas Fleece

Me-time met Hunkemöller

Mijn eerste indruk van deze badjas was: “Zo zacht en mooi!“. Deze is ietsje korter dan de badjas dat ik al jaren droeg, maar dat stoort me eerlijk gezegd niet. Ik vind het eerder een hele vrouwelijke badjas in vergelijking met mijn andere (die kwam dan ook niet van Hunkemöller natuurlijk 🙈).

De stof is dus heel zacht vanbuiten en warm vanbinnen. Ik ben instant verliefd geworden op de Badjas Fleece en draag het ondertussen dagelijks in combinatie met de Cosy Socks van Hunkemöller. De print van de badjas vind ik trouwens ook heel leuk.

Vind je deze badjas ook zo mooi of ben je benieuwd naar de andere badjassen van Hunkemöller? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina: hunkemoller.be/badjassen

Volg Hunkemöller op Social Media: 

FacebookInstagram


Wat vind jij van mijn panty’s en badjas van Hunkemöller? Ik hoop dat jullie even fan zijn als ik en dat ik jullie heb mogen inspireren met enkele leuke items.

Liefs, Debby

** Gesponsorde blogpost met ontvangen items

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.