Kneipp voor mannen : Douche Producten

Kneipp voor mannen

Zoals jullie ondertussen wel al weten, ben ik een grote fan van de producten van Kneipp. Eerder dit jaar vertelde ik jullie ook al over de uitbreiding van het gamma van Kneipp, namelijk “Kneipp voor mannen”. Voordien waren de beauty producten enkel voor vrouwen, maar sinds enige tijd is dat dus veranderd. Nu kunnen ook de mannen zichzelf verwennen met de heerlijke doucheproducten van Kneipp. Mijn vriend is zelf ook een grote fan van hun producten en stond te popelen om onderstaande producten uit te testen. Benieuwd? Lees dan zeker verder! 

Kneipp voor mannen

Kneipp voor mannen : Douche Producten

Wat ik persoonlijk leuk vind aan de Kneipp producten voor mannen, is dat ze er heel mannelijk uitzien. De donkere kleuren en het houteffect als print vallen op en spreken de stoere kant van de man aan.

De combinaties van geuren passen goed bij elkaar en creëren een heerlijk douchemoment voor manlief.

Warm Woods : 2-in-1 Douche

Kneipp voor mannen - Warm Woods 2-in-1 Douche

Deze Warm Woords 2-in1 Douche voor het lichaam en haar is momenteel de favoriet van Mr. Boyfriend. Je kan het product dus gebruiken voor zowel je lichaam, als je haar. Dat is handig voor iemand die niet graag verschillende producten gebruikt.

De geur van deze douchegel/ shampoo is redelijk fel en ruikt lekker houterig en kruidig (naar cedernoot en eik). Ik vind de geur heel mannelijk en heb de indruk dat het lang nablijft. Het resultaat is een zacht, lekker geurend velletje en zachte haren waar je zonder probleem met je vingers kan doorgaan (eerlijk, elke vrouw doet dat bij haar mannetje.. Toch?)

Het douche- en haarproduct zelf is een gelig-oranje gel dat schuimt bij contact met water. Je hebt niet veel product nodig voor een groot resultaat, dat is zeker een pluspunt.

Cool Freshness

Kneipp voor mannen - Cool Freshness Shower foam

Deze Cool Freshness shower foam heeft een frisse, muntige geur en doet me ergens denken aan vakantie. Mr. Boyfriend kent deze reeks al door een 2-in-1 Douche dat ik hem ooit gekocht heb en is uiteraard fan.

Volgens hem ruikt de geur van de foam toch een klein beetje verschillend met de 2-in-1 Douche dat hij ooit gebruikt heeft.

De foam is zeer leuk in gebruik en je hebt niet veel product nodig voor een vol schuimpje. De geur van munt, natuurlijke jojobaolie en zeemineralen blijft wederom lang hangen na het douchen.

Ready To Go

Kneipp voor mannen - Ready To Go Shower foam

De Ready To Go collectie kent Mr. Boyfriend ook al van de 2-in-1 Douche dat ik ooit voor hem gekocht heb. Hier was hij fan van, dus je mag er van uit gaan dat deze shower foam ook in de smaak viel.

De geur is heerlijk fris en ruikt naar citroengras, guarana en natuurlijke jojobaolie. Een heerlijke combinatie voor onder de douche! De foam zelf is leuk in gebruik en ook bij deze hoef je niet veel product uit de dispenser duwen, want het schuim wordt volumineus bij contact met het lichaam.


Cadeautip

Binnenkort is het weer tijd voor de Feestdagen. Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor manlief? Dan zijn de doucheproducten van Kneipp zeker een aanrader!

Je vindt ze bij de drogisterij of bestel je producten online via de website.


Volg Kneipp op Social Media:


Deze producten vindt je misschien ook leuk:

Liefs, Debby

**Deze blogpost bevat ontvangen producten.

One thought on “Kneipp voor mannen : Douche Producten

  • Oeh, super tof! Inderdaad wel een leuke cadeautip. Die 2 in 1 producten… daar zijn al de mannen in mijn leven wel voor te vinden. Zowel mijn papa, mijn broer als mijn vriend gebruiken zulke producten altijd. Als het maar makkelijk is. Haha.

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: