Life

Brabantia Linn Collection

De nieuwe Brabantia Linn Collection is er eindelijk en dat moet gevierd worden! Je kleren laten drogen, verluchten of opbergen was nog nooit zo gemakkelijk. De Linn-collectie is multifunctioneel en stijlvol. Het past in iedere woning en kan zowel geplaatst worden in een waskot of in je slaap- of woonkamer. Er is keuze uit een zwart of wit model.

Mijn voorkeur ging naar het witte wasrek en vandaag vertel ik je er meer over. 

Brabantia Linn Collection

Brabantia Linn Collection

We kennen het allemaal wel die overvolle wasmanden. Het wassen is op zich geen probleem, maar in mijn geval is het drogen wél een probleem. Omdat ik in een redelijk klein appartement woon, heb ik niet zoveel ruimte om mijn was te drogen. Natuurlijk heb ik een wasrek, maar daar krijg ik niet alle was op en ben ik dus verplicht om de droogkast te gebruiken.

Brabantia Linn Collection

Toen ik de Brabantia Linn Collection zag, was ik op slag verliefd. Het design en de multinfunctionaliteit van het rek spraken me aan. Het witte rek vond ik beter passen bij mijn interieur en dus volgde ik mijn gevoel.
Toen het pakket toekwam, stond ik letterlijk te popelen om het uit te pakken en in elkaar te steken. Ja, je moet het rek natuurlijk zelf in elkaar steken, maar eerlijk gezegd is dat echt niet moeilijk! Mr. Boyfriend en ik maakte er een kleine gezamenlijke activiteit van en even later stond het wasrek in elkaar. Ik gaf het een plaatsje in mijn woonkamer, omdat er alleen daar nog plaats is.

Verstelbare rekjes

Brabantia Linn Collection

Je krijgt twee liggende rekjes dat je kan verplaatsen naar de gewenste hoogte. Hier kan je kortere kledingstukken of wasgoed op laten drogen, of je kan er de wasmand opzetten.

De wasmand zelf is opplooibaar (door het bovenste gedeelte naar beneden te duwen). Je kan er je was zorgeloos mee transporteren. Ik gebruik het eigenlijk voor mijn dekentjes in te leggen, omdat ik 2 al grote wasmanden heb en geen leuke plaats had voor mijn dekentjes.
Onder de rekjes kan je je huisdier plaatsen. Oké neen, dat was een grapje! 

De kapstokken

Brabantia Linn Collection

De kapstokken zelf zijn van metaal en maken een leuk tingelend geluid wanneer ze tegen elkaar botsen. Je krijgt 8 stuks in dit pakket. Ze kunnen veel gewicht houden, tot zelfs dikke winterjassen, en zijn dus van goede kwaliteit.

Wasrek of kapstok?

Brabantia Linn Collection
Optie 1 : Wasrek

Omdat de Brabantia Linn Collection multifunctioneel is, kan je je wasrek ook omtoveren tot kapstok. Zoals ik al eerder vermelde, heb ik heel weinig plaats in mijn appartement en daardoor hangen onze jassen vaak op de stoelen. Dat is best lastig, zeker met twee lieve katten in huis die er maar al te graag tegen schuren (resultaat: haar op de jassen en geklungel met kleefrollen).

Brabantia Linn Collection

Omdat het wasrek in mijn woonkamer staat, kan ik de jassen probleemloos aan de kapstokken hangen. En wat als je dan veel was hebt? Dan leg ik de jassen even in de slaapkamer tot het wasgoed droog is.

Brabantia Linn Collection

Interesse in de Brabantia Linn Collection? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina.

Liefs, Debby

** Dit is een gesponsorde blogpost

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.