Life

Christmas Gift Inspiration

Kerstmis is in aantocht en ik sta letterlijk te popelen! Afgelopen weekend kwam mijn Nordmann Kerstboom toe en decoreerde ik hem samen met mijn beste vriendin. Nu kan ik officieel beginnen met het aftellen naar Kerstavond. Ben jij er klaar voor en heb je de cadeautjes al gekocht? Indien niet, dan heb ik voor jou enkele leuke Christmas Gift Inspiration tips! 

My Christmas 2018

🎄 My Christmas Gift Inspiration 🎄

“All I want for Christmas, is …. “

🎁 I Heart Revolution Chocolate Gift set

My Christmas Wishlist : I heart revolution gift box
Dit is écht heaven voor chocolade- en make-up liefhebbers.
My Christmas Gift Inspiration
I Heart Revolution Chocolate eyeshadow palette ‘Cranberries and Chocolate’

Als zijnde chocoholic en make-up liefhebber mocht deze Chocolate Vault Gift set niet ontbreken aan mijn I Heart Revolution collectie. De oogschaduw paletten ruiken heerlijk en zien er zo vrolijk uit. De oogschaduw blijft lang zitten, wat ik persoonlijk een pluspunt vind.

🎁 Steampod Red Obsessed

My Christmas Gift Inspiration

De Steampod van L’Oréal Professionel stond jarenlang op mijn wishlist en sinds enkele weken ben ik de trotse eigenares van deze nieuwe en mooie Steampod Red Obsessed (Limited Edition!). Mijn haar stijlen was nog nooit zo gemakkelijk! Het resultaat is mooi en zacht stijl haar.

Persoonlijk vind ik dat elke vrouw deze stoomstijltang in haar bezit moet hebben!

🎁 Daniel Wellington Gift Set

My Christmas Gift Inspiration

Daniel Wellington heeft verschillende mooie accessoires voor vrouwen en mannen. Dit merk is één van mijn persoonlijke favorieten en de accessoires sluiten mooi aan rond je pols.

Bestel jouw armcandy hier en vergeet niet van mijn kortingscode ‘CHOCOHOLIC‘ te gebruiken voor -15% korting op je bestelling.

🎁 Kneipp Geurkaarsen en Scent Sticks

De winter door met Kneipp : World of Fragrances

Hou jij ook zo van heerlijke geurtjes in je woon- of badkamer? Dan mogen deze Kneipp geurkaarsen en scent sticks écht niet ontbreken in jouw interieur!

De Kneipp scent sticks gaan lang mee en vullen je huis met heerlijke geuren. De Kneipp geurkaarsen fleuren de donkere winterdagen op en zorgen voor een gezellig gevoel. Je kan beiden ook gebruiken in de badkamer, zoals bv. bij een ontspannen badje.

🎁 Kneipp voor HEM

Kneipp voor mannen

Op zoek naar een leuk geschenk voor manlief? Dan is deze nieuwe Kneipp voor mannen een aanrader! Mr. Boyfriend is een grote fan van deze doucheproducten en verkiest deze boven alle andere merken. Ik ben er zeker van dat jouw lieve schat dankzij deze producten van Kneipp ook zal kunnen genieten van zijn douchemoment!

🎁 Hunkemöller kamerjas

Hunkemoller Badjas Fleece

Hunkemöller heeft veel leuke en comfortabele kledingstukken, net zoals deze kamerjas en fuzzy kousen. Deze zijn ideaal om je warm te houden tijdens de koudere dagen.

Ik vind deze kamerjas heerlijk om aan te doen en voel me er enorm vrouwelijk in.

🎁 Weleda Beauty producten

My Christmas Gift Inspiration

Als zijnde Weleda Ambassadeur raad ik je natuurlijk ook de producten van Weleda aan. Ze hebben een uitgebreid gamma aan fantastische verzorgingsproducten voor het lichaam, het haar, de mond, tijdens de zwangerschap en ze verkopen zelfs producten voor je kleine spruit.

Ikzelf ben heel tevreden van Weleda’s producten en het resultaat is oprecht goed. Zo geniet ik bv. van de bodylotions die mijn huis zacht en gehydrateerd houdt, terwijl de lipbalsems mijn lippen verzorgen tijdens de koude winterdagen.


Heb jij zelf leuke ideeën voor Christmas Gifts? Laat het me weten in onderstaande comments.

My Christmas Gift Inspitation

 

Volg je me al op Instagram, Facebook en Pinterest? Zeker doen, want zo mis je geen enkele nieuwe post/ update. 

Liefs, Debby

1 thought on “Christmas Gift Inspiration

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.