Winterproof dankzij Weleda

Winterproof dankzij Weleda - Colour Lip Balm

Deze winter zijn mijn gezicht, huid en lippen winterproof dankzij Weleda. Deze maand staat in het teken van #WeledaWinterproof en hiervoor kreeg ik weer leuke producten opgestuurd. 

Winterproof dankzij Weleda

Review : Winterproof dankzij Weleda

Nu het een pak kouder is geworden, ben ik heel blij met deze #winterproof maandbox en ook mijn velletje en lippen zijn Weleda dankbaar.  Ik heb weer nieuwe en fantastische producten ontdekt en vandaag deel ik mijn mening met jullie

Amandel Verzachtende Bodylotion

Winterproof dankzij Weleda - Amandel verzachtende Bodylotion

Wat het beloofd: 

Deze rijke Amandel Verzachtende Bodylotion biedt dagelijkse verzorging voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid. De lotion trekt snel, kalmeert de huid en helpt roodheid verminderen. Zorgt voor langdurige hydratatie en vermindert een trekkerig gevoel.
Beschermt en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Amandel Bodylotion heeft een subtiele amandelgeur en werkt verzachtend.

Mijn mening: 

Een bodylotion mag niet ontbreken aan mijn douche- of badroutine. Ik hou ervan om lange, warme douches of badjes te nemen, maar weet dat dat eigenlijk niet zo goed is voor mijn huid. Ten eerste is deze al redelijk gevoelig en ten tweede droogt het snel uit na contact met water of koude temperaturen. Na het douchen voelt mijn huid altijd zacht aan, maar indien ik geen bodylotion zou aanbrengen, dan zal deze uitdrogen en ruwer aanvoelen. Mijn lieve Mr. Boyfriend merkt dat natuurlijk niet en zal altijd zeggen dat mijn velletje weer ‘super zacht’ aanvoelt, maar ikzelf merk dat mijn huid niet soepel en gehydrateerd aanvoelt.

Wanneer ik me na het wassen insmeer met een goede huidverzorging, zal ik helemaal geen last hebben van een trekkerig of lastig gevoel. Integendeel! Dan zal ik je kunnen zeggen dat mijn huid zacht aanvoelt. En ditmaal mag ik hiervoor Weleda en hun Amandel Verzachtende Bodylotion bedanken.

Amandel Verzachtende Handcrème

Winterproof dankzij Weleda - Amandel verzachtende Handcreme

Wat het beloofd: 

Deze Amandel Verzachtende Handcrème met subtiele amandelgeur trekt snel in en biedt intensieve verzorging voor gevoelige handen. Het zorgt voor langdurige hydratatie, kalmeert de gevoelige en snel geïrriteerde huid en vermindert een trekkerig gevoel. Beschermt de handen dag na dag, zodat gevoelige handen weer zijdezacht aanvoelen.

Mijn mening:

Deze Amandel Verzachtende Handcrème behoort ondertussen tot mijn dagelijkse beauty routine. Ik kan echt niet zonder handcrème en zeker niet in de winter. Mijn handen drogen heel snel uit, zeker na het in contact komen met water, en tijdens de winter voelen ze droger en ruwer aan. Wanneer mijn handen niet verzorg, kan ik me daar echt slecht bij voelen. Je gebruikt je handen zoveel dat het echt opvalt dat ze niet ‘smooth’ aanvoelen.

Deze Amandel verzachtende handcrème ruikt lekker zacht en is gemakkelijk uit te smeren over je handen. De witte crème komt gemakkelijk uit de tube en je hoeft niet zoveel product te gebruiken om zachte en gehydrateerde handen te verkrijgen.

Amandel Verzachtende Douchecrème

Winterproof dankzij Weleda - Amandel verzachtende douchecreme

Wat het beloofd:

Amandel Verzachtende Douchecrème reinigt in alle zachtheid dankzij de zeepvrije formule. Zeer geschikt voor de gevoelige en snel geirriteerde huid. Het beschermt de huid tegen uitdroging dankzij de met bio-amandelolie verrijkte crèmetextuur.
De douchecrème respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid dankzij een huidvriendelijke pH-waarde en laat een zachte amandelgeur achter op de huid.

Mijn mening:

De douchecrèmes van Weleda zijn een plezier om je mee te douchen omdat de crème voor een zacht gevoel zorgt tijdens het wassen. De geur is zacht, net zoals de voorgaande Amandel producten, en blijkt lange tijd in je huid zitten. Ook na het afdrogen!

Het resultaat is een zacht velletje. Ik gebruik sowieso een bodylotion na het douchen en verkies dan ook de Amandel Verzachtende Bodylotion wanneer ik deze douchecrème gebruikt heb.

Cold Cream gezichtscrème

Winterproof dankzij Weleda - Cold Cream

Wat het beloofd:

Deze rijke Cold Cream beschermt de ruwe en schrale (gezichts)huid tegen gure weersomstandigheden en maakt haar weer zacht en soepel. De crème legt een beschermende laag op de huid zonder de poriën af te sluiten.

Mijn mening:

Gezichtcrème is onmisbaar in mijn beauty routine. Net zoals met mijn handen, heb ik snel last van een droog en trekkerig gezicht, zeker na contact met water. Daarom vind ik het belangrijk om meermaals per dag mijn gezicht in te smeren. Tijdens de koude dagen doe ik het gemakkelijker 3 keer per dag, omdat ik het gevoel heb dat mijn velletje sneller uitdroogt door de kou.

Ook hier heb je weinig product nodig en de Cold Cream is gemakkelijk uit te smeren over je gezicht. Het trekt ook snel in, waardoor je probleemloos kan beginnen met het aanbrengen van je make-up.

De gezichtcrèmes van Weleda weten me altijd te bekoren 🙂 !

Colour Lip Balm

Deze getinte lippenbalsem met bio sheabutter en bio jojobaolie houdt je lippen zacht en soepel en geeft ze extra kleur en glans. De balsem heeft een lichte en romige textuur en accentueert je natuurlijke schoonheid. Met de zachte geur van vanille en rozen.

Winterproof dankzij Weleda - Colour Lip Balm

Ik ben een echte fan van deze Colour Lip Balms!  Lipbalsems zijn een must tijdens de winter en zitten standaard in mijn beauty routine. Op sommige dagen draag ik geen lipstick, maar zal wel een lipbalsem aandoen om mijn lippen gehydrateerd te houden. Dat is zeker nodig tijdens de koude dagen, omdat mijn lippen dan gemakkelijker barsten en scheuren.

Berry Red

Deze Berry Red is donkerder van kleur en dat vind ik net ideaal voor wanneer ik me helemaal wil opmaken. De donkere kleur past in mijn ogen meer bij specialere gelegenheden, zoals bv. een etentje of feest. Je kan er dus van uitgaan dat de Berry Red een plaatsje krijgt in mijn make-up tasje van zodra de Feestdagen beginnen.

Nude

De Nude lip balm wordt het meeste gebruikt en is mijn persoonlijke favoriet. Deze kleur kan je bij alles combineren en valt ook niet zo hard op. Op sommige dagen verkies ik een natuurlijke make-up look en daarom is deze lip balm ideaal.

Rose

De Rose lip balm vind ik een hele mooie en zachte kleur hebben en doe ik gemakkelijk aan wanneer ik me iets meer opmaak. Ik verkies roze lipkleuren boven donkere en rode tinten en je zal me daarom ook vaker zien met roze lipstick, -gloss of -balm, dan met een andere kleur (tenzij ik in mijn natuurlijke make-up look modus ben).

Winterproof dankzij Weleda - Colour Lip Balm

De Colour Lip Balms zijn een echte aanrader voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een goede lipverzorging met een leuk extraatje.

Je lippen zijn niet alleen mooi, maar worden tegelijk gehydrateerd en verzorgd. Win win, niet?


Deze Weleda reviews vind je misschien ook leuk:

In januari 2019 komt er weer een nieuwe review online, dus houdt zeker een oogje op mijn blog 🙂

Liefs, Debby

** Deze blogpost bevat ontvangen producten

 

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: