My Ferrero End of the Year
Life

My Ferrero End of the Year

03/01/2019

πŸŽ‡πŸŽ†HAPPY NEW YEAR πŸŽ†πŸŽ‡ Mijn beste wensen voor 2019 en dat al jullie dromen en wensen mogen uitkomen! Ik hoop dat jullie genoten hebben van de Feestperiode en gevierd hebben in goed gezelschap. Mijn Kerstmis en Oudejaar was best rustig, maar toch wil ik jullie graag meenemen naar “My Ferrero End of the Year” en hoe ik vierde.Β 

My Ferrero End of the Year

Midden december kreeg ik mijn Ferrero pakket toegestuurd. Hier was ik uiteraard heel blij mee en ik moet toegeven dat ik nog nooit zoveel chocolade in huis heb gehad.

De geschenkmand bevatte een Kinder Adventkalender, Mon Cherie pralines, een doos Raffaelo, Ferrero Rocher dozen, allerlei soorten Kinder chocolade, chocolade figuren en een Kerstmuts en -knuffel. Ik waande me in een hemel van chocolade, dat kan je je natuurlijk wel inbeelden.

My Ferrero End of the Year

Alle Kinder chocolade voegde ik samen in één kom en deze zette ik op tafel. Zo konden mijn vrienden meegenieten van deze lekkernijen. Want sharing is caring, toch?

Mon Cherie vind ik persoonlijk niet zo lekker, want ik ben geen fan van likeuren. Daarom gaf ik dit doosje aan mijn schoonmoeder, zodat ook zij kon meegenieten van mijn lekkere chocolade pakket.

My Ferrero End of the Year

Kerstmis

Met Kerstavond gingen Mr. Boyfriend en ik langs bij mijn schoonmoeder. Ze organiseert jaarlijks een etentje en dit keer hielp ik haar een handje door verse courgettesoep klaar te maken.

Met Kerstmis zelf maakten Mr. Boyfriend en ik er een gezellig onder-onsje van. Ik versierde de tafel en we bestelden enkele lekkere gerechten bij La Petite Fourchette, één van onze favoriete restaurants die aan huis leveren. Door de feesteljke tafel, het kaarslicht en de Kerstversiering voelde het aan als een date night @ home. Zo gezellig! De avond sloten we af met de serie Fuller House op Netflix.

Nieuwjaar

Op Oudejaar sprak ik af met mijn vriendin/ buurmeisje om ons klaar te maken. Rond de vroege namiddag spraken we af bij haar en de tijd vloog voorbij.

Debbythechocoholic
Make-up look by @dh_isabelle

’s Avonds keerde ik naar huiswaarts om mijn gasten te ontvangen. De avond begon met een drankje en hapjes en zo gingen we langzaam over naar het hoofdgerecht: gourmet en raclette. Iedereen had het naar zijn zin en de buikjes waren goed rondgegeten. De avond sloten we af met enkele films en zo zette we 2019 in.

Op Nieuwjaarsdag gebeurde er niet zoveel. Voor mij is dit meestal een dag waarop ik wil uitrusten.

My Ferrero End of the Year

Zo, dit was “My Ferrero End of the Year”. Hoe heb jij de Feestdagen doorgebracht?

View this post on Instagram

πŸŽ† πŸšπŸ˜πŸ™πŸ‘ πŸŽ†β£β£ π‡πšπ©π©π² 𝐍𝐞𝐰 𝐘𝐞𝐚𝐫 πŸ₯‚⁣⁣ Sending you all my best wishes. Thank you for the support and love you gave me πŸ™πŸΌ. I hope β€˜your 2019’ will be a good year! ⁣⁣ Surround yourself by the people you love and let go of everything that no longer serves you. Focus on what yoΓΉ want and dare to dream. This is your life, enjoy it the fullest! ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣- 𝙭𝙀𝙭𝙀 – ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣

A post shared by π’Ÿπ‘’π’·π‘œπ“‡π’Άπ’½ 🀎 Food | Yogα₯² | LΞΉfα₯± (@debby_the_chocoholic) on

Liefs, Debby


** Deze blogpost bevat ontvangen producten.

Laat een berichtje achter op deze post β™₯

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.