Review⎜Weleda Face Care

Weleda Face Care Amandel

Weleda Face Care⎜De februari maand challenge bevatte enkele leuke producten met de focus op gezichtsverzorging. Benieuwd wat ik allemaal mocht uittesten en hoe ik de producten ervaarde? In deze blogpost vertel ik je er alles over. 

Weleda Face Care

Review: Weleda Face Care

Amandel Verzachtende Gezichtscrème Light

Weleda Face Care

Zachte verzorging voor de gevoelige, gemengde huid. 
Deze lichte dag- en nachtcrème stabiliseert de natuurlijke hydrolipidenmantel van de gevoelige huid en  brengt haar weer tot rust . De crème vermindert roodheid en een trekkerig gevoel, en hydrateert intensief. Resultaat: een zachte, rustige en soepele huid. 

Mijn mening:

Ik heb een gevoelige huid en was dan ook heel blij dat ik dit product mocht uittesten. Amandel als ingrediënt is naar mijn ervaring zacht voor de huid en ruikt lekker bloemig.

De Amandel Verzachtende Gezichtscrème Light smeert gemakkelijk open op de huid, mits de textuur redelijk licht is. De crème trekt snel in de huid en bezorgd je een fris en zacht resultaat. Ik gebruik dit product vooral ’s ochtends.

Je huid voelt gehydrateerd en niet-trekkerig aan en dat de hele dag door.

Amandel Verzachtende Gezichtscrème

Weleda Face Care

Zachte verzorging voor de gevoelige, droge huid.
Deze rijke dag- en nachtcrème stabiliseert de natuurlijke hydrolipidenmantel van de gevoelige huid en  brengt haar weer tot rust . De crème vermindert roodheid en een trekkerig gevoel, en hydrateert intensief. Resultaat: een zachte, rustige en soepele huid. 

Mijn mening:

Ook hier geldt dezelfde mening als bij de Light variant. De Amandel Verzachtende Gezichtscrème smeert gemakkelijk open en trekt snel in in de huid. Het resulteert is een zachte, frisse en gehydrateerde huid.

Ik gebruik dit product voor het slapengaan en sta de volgende ochtend op met een zacht huidje.

Wilde Rozen Vitaliserende Oogcontourcrème

Weleda Face Care Wilde Rozen Vitaliserende Oogcontourcrème

Ongeparfumeerde, lichte crème, speciaal ontworpen voor de tere huid rond de ogen. Vermindert de eerste lijntjes en wallen en beschermt en verstevigt de huid. Geschikt bij contactlenzen.

Mijn mening:

Voordat ik dit product ontving, heb ik nog nooit een oogcontourcrème gebruikt. Meestal gebruik ik oogpads om mijn ogen een frisse look te geven, maar vanaf deze maand is dat wat veranderd.

Ik breng de Wilde Rozen Vitaliserende Oogcontourcrème aan voor het aanbrengen van een dagcrème. De crème is redelijk vloeibaar van textuur en is gemakkelijk aan te brengen d.m.v. circulaire bewegingen of kleine ‘tapjes‘ met je vinger. Het resultaat is een frissere ooglook.

Amandel Verzachtende Gezichtsolie

Weleda Face Care Amandel Verzachtende Gezichtsolie

Deze intensieve nachtverzorging met biologische amandelolie vermindert roodheid en brengt de (gevoelige) huid weer tot rust. Verwijdert oogmake-up in alle zachtheid. Ook te gebruiken als extra bescherming bij koud en guur weer. Deze gezichtsolie herstelt de natuurlijke balans van de huid en verbetert haar beschermende barrièrefunctie. 

Mijn mening:

Persoonlijk ben ik minder fan van gezichtsoliën omdat ze een redelijk vettig aanvoelen en ik daar (raar, maar waar) een jeukerig gevoel van krijg. Dit is natuurlijk een persoonlijke ervaring en wilt niet zeggen dat dit product niet goed is, integendeel.

De Verzachtende Gezichtsolie is gemakkelijk te verdelen in je hand. Vervolgens verwarm ik de olie tussen mijn handen om het in te masseren op mijn gezicht. Het overtollige product dep ik weg met een doekje. Je huid voelt iets vettiger aan, maar is wel goed gehydrateerd.

Amandel Verzachtende Reinigingsmelk

Amandel Verzachtende Reinigingsmelk

Deze romige emulsie met milde amandel- en pruimenpitolie reinigt en verzorgt de gevoelige huid in alle zachtheid. Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid, en verwijdert onzuiverheden en make-up zonder te irriteren. Resultaat: een frisse en zachte huid die voorbereid is op de Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging.      

Mijn mening:

Deze Amandel Verzachtende Reinigingsmelk is een echte aanrader om je make-up mee te verwijderen en je gezicht en hals mee te reinigen. Je brengt de zachte crème aan op een watje en veegt zo je make-up af. Het resultaat is een gereinigde huid, gecombineerd met een zacht en gehydrateerd gevoel.

Everon Lippenbalsem

Weleda Face Care Everon Lipbalsem

Beschermt de lippen tegen droge lucht, kou, wind en zon. De balsem werkt verzachtend en herstellend bij schrale of gesprongen lippen. Met de zachte geur van vanille en rozen.

Mijn mening:

Deze Everton Lipbalsem ken ik uit een vorige Weleda Challenge. En jawel, ik ben nog steeds fan van dit product! Mijn lippen zien tot op heden af van de koude wind en voelen droger aan. Een lipbalsem in is onmisbaar in mijn badkamer, sporttas én handtas.

De lipbalsem is lekker zacht van geur en bezorgd je gedurende enkele uren heel zachte (kissable) lippen.


Weleda Face Care Amandel

Meer informatie:

Weleda BE: weleda.be
Weleda NL: weleda.nl

Facebook: Weleda
Instagram: @weledabenelux


Meer producten en reviews uit het Weleda Ambassadeursprogramma:

Eerste samenwerking met Weleda
Geuren Van Weleda
Winterproof met Weleda
Weleda Skin Food
Sporten met Weleda

Liefs, Debby

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: