Life

– CHANGE OF CONTENT –

Het is even stil op mijn blog en jullie vragen jullie misschien af waar mijn blogposts blijven? Om eerlijk te zijn ben ik de motivatie voor het bloggen verloren. Waarom? Debbythechocoholic.com voelt niet meer aan als mijn blog, omdat ik me enkel nog focuste op het delen van gemakkelijke recepten en (grotendeels) beauty reviews. Het delen van mijn reviews en recepten met jullie vind ik op zich wel leuk, maar ondertussen verloor ik mezelf en mijn blogdoel en dat is natuurlijk niet de bodoeling. Mijn focus ging van food naar beauty, terwijl mijn passie van yoga achteruit geschoven werd. Daarom heb ik besloten van het helemaal anders aan te pakken.

Vanaf nu deel ik op mijn blog wat ìk wil.

Afgelopen weekend deelde ik weer een “Weekend Poll – This or That“, want dat vinden mijn volgers leuk. In deze poll stelde ik de vraag “Reviews of Personal stories?” en 86% van mijn volgers koos voor persoonlijke verhalen. Dat was duidelijke taal voor me en zo lag mijn besluit vast.

Waarom deze beslissing?

Ik merkte dat ik mijn motivatie in het bloggen verloor en dat ik er niet meer naar uitkeek om een review te schrijven over alweer een gelijkaardig onderwerp als de voorgaande artikelen. Ook het uitwerken van recepten pauzeerde ik even, maar dat komt meer omdat ik in een mentaal dipje zit. Ik zei wel tegen mezelf “Morgen is het blogdag.”, maar uiteindelijk bleef ik het maar uitstellen omdat ik er met tegenzin aan begon.

Ik verloor mezelf doorheen de blogjaren en had het zelfs niet door, tot enkele weken terug. Zo dacht ik na over wat ik kan delen met jullie, maar voel me hier best onzeker over. “Wat als mijn lezers hun interesse in mij en mijn blog verliezen?” Dit en andere onzekere gedachten spookten door mijn hoofd, maar uiteindelijk besloot ik van te proberen en zien wat het met zich meebrengt. Verandering doet leven, toch?

Wat kunnen jullie vanaf april 2019 verwachten op Debbythechocoholic.com?

✧ Meer persoonlijke verhalen en ervaringen;
✧ Meer yoga- en sport gerelateerde posts;
✧ Leuke recepten (met de focus op tussendoortjes);
✧ Reviews, maar in mindere mate.

Hartelijk bedankt om me te steunen sinds november 2016. Mijn blogjourney werd vervolledigd door jullie bezoekjes, fijne reacties en berichtjes. Ik hoop dat jullie me nog steeds blijven volgen en dat we elkaar hier blijven steunen. 

Liefs,
Debby ♥

2 thoughts on “– CHANGE OF CONTENT –

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.