Dutch post – SieMatic Keuken Ontwerpers

SIEMATIC KEUKEN ONTWERPERS - SieMatic Pure S2 + S1

De laatste tijd dromen Mr. Boyfriend en ik over het kopen van een huisje. We wonen al 6 jaar in hetzelfde appartement en vinden het best frustrerend dat er zo weinig plaats is. Wanneer ik aan een huisje denk, droom ik ook van een mooie keuken. Voor inspiratie kwam in terecht op de website van SieMatic Keuken Ontwerpers. Zijn jullie benieuwd naar mijn droomkeuken? 

SieMatic Keuken Ontwerpers – De grootste en mooiste in keukens.”

SieMatic is al 20 jaar bezig met het ontwerpen van uw droom-projectkeuken. Zelfs Tante Kaat (wie kent deze keuken koningin nu niet?) is fan van SieMatic en raad hun aan.

Ze hebben drie verschillende keukenlijnen: Pure, Classic en Urban en ook een eigen huismerk: Art Liniën. Voor ieder is er dus wat wils. De adviseurs zijn gediplomeerde binnenhuisarchitecten die met plezier luisteren naar jouw wensen en ideeën, je advies geven en zo jouw droomkeuken realiteit maken.


Dromen over mijn toekomstige keuken

Wanneer ik aan mijn toekomstige keuken denk, zie ik een grote en open ruimte met voldoende opbergruimte. Een keuken is in mijn ogen het paradijs van de woning. Hier worden je lekkere recepten gecreëerd en kom je samen met je familie/ gezin. En net daarom vind ik het belangrijk om een orderlijke, mooie en gezellige keuken te hebben.

Op de website van SieMatic Keuken Ontwerpers is er zoveel leuke inspiratie. Mijn oog viel op hun Landelijke en Moderne keukens. Stiekem heb ik al zin om te verhuizen, alleen jammer dat het nog niet voor direct is!

Landelijke keukens

Bron : www.keukenontwerpers.com

Landelijke keukens vind ik mooi van stijl omdat deze bestaan uit een warm interieur en gemaakt zijn uit elegante houtsoorten. De kleuren zijn meestal neutraal en zorgen voor een rustgevend effect.

Indien ik voor een landelijke keuken kies, zou ik gaan voor een stijl zoals Art Liniën landelijk (zie foto). Dit soort keukens vind ik lekker knus en lijkt me ook ideaal om samen met je gezin te genieten van een lekkere maaltijd.

Er is voldoende oppervlak voorzien om je lekkere gerechten te bereiden, wat ook heel belangrijk is.

Gasfornuis

In een landelijke keuken hoort uiteraard een gasfornuis. Koken op gas vind ik persoonlijk zo veel beter dan koken op een elektrisch fornuis. Maar dat is denk ik een gewoonte dat ik meegenomen heb van op school en mijn eerste appartementje.

Moderne keukens

SIEMATIC KEUKEN ONTWERPERS - SieMatic Pure S2 + S1
Bron : www.keukenontwerpers.com

Deze Moderne keukens vind ik ook heel mooi, omdat ze meestal voor een groot en open gevoel zorgen. De keukens hebben een iets strakker design, maar dat maakt het net speciaal en anders. Ze ogen ook luxueuzer en net dat spreekt me aan. Het gebruikte materiaal is onderhoudsvriendelijk en bestaat niet enkel uit een houtsoort.

Een moderne keuken lijkt me gemakkelijk in onderhoud, omdat de oppervlakken gemakkelijk af te kuisen zijn en de kasten zacht sluiten met behulp van een klein duwtje.

De stijl van de SieMatic Pure S2 + S1 (zie foto) is helemaal mijn ding en het lijkt me een kindvriendelijke keuken. Je (kleinere) kinderen zullen niet zomaar in je kasten zitten en kunnen zich al zeker niet bezeren aan handvat.

Kookeiland

Ik droom van een keukeneiland sinds ik een tiener was en zou dat heel graag hebben in mijn toekomstige keuken. Je hebt zicht over de gehele keuken en er is extra opbergruimte.


Nu ik de online inspiratie gevonden heb, heb ik zin gekregen om de keukens in het echt te zien. Gelukkig is er in mijn buurt een SieMatic toonzaal en daar zou ik heel graag eens een kijkje nemen.

Een mooie en ordelijke keuken zorgt voor een gelukkig vrouwtje. En een gelukkig vrouwtje zorgt voor een happy family 😊.

Q: Wat vind jij van landelijke of moderne keukens?
Laat het me gerust weten in onderstaande comments.


Meer informatie en inspiratie vindt je op de website van SieMatic Keuken Ontwerpers.

En voor het inrichten en decoreren van je keuken kan je terecht op de website van Dille & Kamille. Deze hebben zoveel leuke hebbedingen!

Liefs, Debby

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: