Nieuw: Melk Karamel Zeezout van Côte d’Or

Melk Karamel Zeezout van Côte d'Or

Melk Karamel Zeezout is de nieuwste smaak van Côte d’Or en daar ben ik enorm enthousiast over! Zoals jullie waarschijnlijk al weten, ben ik een enorme fan van de combinatie melkchocolade, karamel en zeezout. Je kan je dus al inbeelden hoe blij ik was toen ik de nieuwste reep mocht uittesten en reviewen. 

Côte d’Or is één van mijn favoriete chocolademerken en ergens vond ik het jammer dat ze nog geen reep met melk karamel zeezout uitgebracht hadden. Ondertussen is daar gelukkig verandering in gekomen en zal ik eindeloos kunnen genieten van een lekkere chocoladereep.

Côte d'Or Melk CLASSIC repen

Jullie kennen waarschijnlijk al de CLASSIC chocolade repen: Fondant, Noir de Noir, Melk Nootjes en Melk. Deze heb ik enkele maanden leren kennen toen je ze kon laten personaliseren met je naam (Yup, ik ontving een Debby-reep en vond dat fantastisch!). Nu voegt Côte d’Or een nieuwe smaak toe aan het CLASSIC gamma, namelijk Melk Karamel Zeezout. Hier hebben we even op gewacht en nu hij er eindelijk is, gaan we er volledig van genieten. Ja toch?!

 Melk Karamel Zeezout van Côte d'Or

Review: Melk Karamel Zeezout van Côte d’Or

De verpakking vind ik op zich al uitnodigend, omdat de kleur warm en geel-oranje is (wat me aan zon doet denken). Elke verpakking bestaat uit 2 tabletten van 75 gram, met elk 7 stukjes. Genoeg om van te smullen dus!

De proeftest

Zet je tanden in de lekkere reep en ervaar een verrukkelijke chocogasm. Het eerste wat je proeft is de heerlijke, smeuïge melkchocolade, gevolgd door een crunch van karamel, en als laatste ervaar je een aangename smaak van zeezout. Het samensmelten van de smaken bezorgd je een heerlijke ervaring dat je instant naar een andere wereld brengt. Sluit even je ogen, laat de chocolade smelten in je mond en geniet van de sensatie van deze Melk Karamel Zeezout reep.

De smaak blijft nog even hangen in je mond, wat betekend dat je lekker kan nagenieten van je guilty pleasure. Ideaal toch?

Pas op!

Deze chocoladereep is echt verslavend en het vraagt wilskracht om het niet in één keer op te eten. Maar persoonlijk vind ik één stukje niet genoeg. Geef mij maar twee of drie stukjes, hehe.

I’m a chocolate addict, what’s your story? 


Giveaway – 5 winnaars !!

Giveaway - Côte d'Or CLASSIC

Belgische chocoladeliefhebbers, ik heb leuk nieuws voor jullie! Ik mag namelijk 5 chocolade boxen weggeven. Dat betekend dus dat ik 5 mensen gelukkig mag maken met een doos gevuld met vijf verschillende repen.

Hoe kan je deelnemen?

Neem een kijkje op mijn Instagram account (klik hier) en volg de instructies onderaan de Giveaway post. De winnaars worden uitgekozen op dinsdag 10 december 2019.

Succes! 🍀

Liefs, Debby


Deze blogpost bevat ontvangen producten

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: