Kneipp Goodbye Stress

Kneipp Goodbye Stress

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress-collectie heeft als doel je stress om te zetten in een positieve energie. De hoofdbestanddelen van de producten zijn watermuntextract en rozemarijnolie. Een heerlijke en ontspannende combinatie als je het mij vraagt! Ik kreeg de kans om de nieuwe producten uit te testen en vandaag deel ik mijn review met jullie. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Heb jij last van veel stress in jouw leven? Dan is 2020 het jaar om meer aan jezelf te denken en jezelf vaker rust te gunnen. Onze lichamen en geest zien enorm af van stress en daarom is het noodzakelijk van regelmatig te ontspannen en/ of te rusten. In mijn geval helpt Yoga om me tot rust te brengen, maar ook sporten of bakken heeft een ontspannend effect op mijn lichaam. Of denk maar aan het nemen van een ontspannend bad of een lekker warme douche. Klinkt allemaal zalig, toch?

Bepaalde geuren kunnen je ook ontspanning bieden. En dat is exact waar Kneipp Goodbye Stress op inspeelt.

Kneipp Goodbye Stress

De Kneipp Goodbye Stress producten zorgen voor een optimaal opwekkend effect. Hello positive energy!

Badolie Goodbye Stress

Kneipp Goodbye Stress

Een ontspannend me-time moment, dat is iets waar vele vrouwen naar kan uitkijken. Een warm bad met kaarslicht en veel badschuim is iets waar ik zo van geniet! Maar af en toe heb ik liever geen badschuim en verkies ik een badolie. Oliën hebben bepaalde werkingen op je lichaam, maar ook op je geest. Deze Badolie Goodbye Stress met watermunt en rozemarijn bezorgt je een heerlijk ontspannend moment. Combineer het gerust met de Goodbye Stress Geurkaars voor een ultieme Kneipp-ervaring!

Je voegt enkele druppels badolie toe aan het stromend warm water en ervaar een heerlijke frisse geur dat je badkamer overneemt.

Mijn lichaam voelt ook altijd zacht aan wanneer ik een bad vul met badolie. Ideaal voor als je je eens niet wilt insmeren met een body lotion of -crème.

Douche

Kneipp Goodbye Stress

Deze Douche Goodbye Stress gebruik ik het meest omdat ik het zo een aangenaam doucheproduct vind. De gel komt gemakkelijk uit de bus en schuimt bij contact met je huid. Je hebt niet zoveel product nodig om je lichaam te wassen, wat wilt zeggen dat je lang doet met één bus douchegel.

De geur is vooral zoet, maar heeft wel een frisse en sterke toets. Je badkamer en douche ruimte vullen zich met een heerlijke en ontspannende geur en je huid krijgt een heerlijke verwenbeurt.

Na het douchen smeer ik me in met een body crème omdat mijn huid de neiging heeft van uit te drogen na contact met water.

Douche foam

Kneipp Goodbye Stress

De douche foams van Kneipp weten me keer op keer te bekoren! Ja, ook deze Goodbye stress met watermunt en rozemarijn.

Je hebt weinig product nodig omdat de vloeibare gel schuimig wordt bij contact met water en de huid. De douche foam is zacht voor de huid en voelt aangenaam aan bij het opensmeren. De zoet-frisse geur opent je luchtwegen en brengt een glimlach met zich mee. Een heerlijke douche ervaring zeg maar!

Na het douchen voel ik me proper en fris, maar toch smeer ik me nog in met een body crème. En je badkamer ruikt heerlijk, waardoor je nog even kan nagenieten van je douchebeurt.

Geurkaars

Kneipp geurkaars

Wie is er nog zo’n fan van geurkaarsen als ik?? Ik heb een schuif gevuld met theelichtjes en geurkaarsen en vind het super gezellig om ’s avonds de kaarsjes aan te steken. Daarnaast heb ik graag een geurkaars bij mijn Yoga beoefening, omdat dat voor een extra gezelligheid zorgt. De geuren brengen me tot rust en vullen mijn woonkamer.

Deze Goodbye Stress geurkaars ruikt vooral zoet, maar heeft ook een frisse toets waarvan je neus opengaat (zeker als je wat dichter bij de kaars komt). Na een tijdje komt de geur van rozemarijn vrij en ervaar je een iets sterkere geur. Persoonlijk stoort me dat niet, want de combinatie van geuren is effectief rustgevend.

De geurkaarsen van Kneipp gaan lang mee en je kan ze goed bewaren door het houten dekseltje. Hierdoor kan ik ze perfect meebrengen naar mijn Yogalessen.

Thee

Kneipp Thee - nana munt rozemarijn groene thee

’s Avonds geniet ik van een ontspannend avondje met een Netflix serie en een dampende kop thee. Momenteel drink ik van deze Goodbye Stress thee met als ingrediënten nana munt, rozemarijn en groene thee. De smaak is lekker fris en je proeft de aanwezigheid van munt. Ik voeg wel een scheutje honing toe, omdat ik mijn theeën graag iets zoeter heb (maar een rode vruchten thee is dan bv. té zoet).

De eerste keer dat ik deze thee dronk, heb ik er geen honing bijgedaan. Ik wou de pure smaak ervaren zodat ik jullie een juiste review kon geven.

Bij elke slok voel je de frisheid van de thee je lichaam overnemen en dat gevoel blijft even nazinderen.

Kneipp Goodbye Stress – Weetjes 

 • De doucheflacon van Goodbye Stress en de labels van de douche en badolie zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
 • Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar dan zonder de dip die je met koffie of energiedrankjes ervaart.
 • Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen: sommige oliën verhogen je energieniveau, anderen verbeteren de concentratie of werken opbeurend.
 • Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.
 • Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft je mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert.

Kneipp Goodbye Stress

Zet stress om in positieve energie

 • Bouw mini-pauzes in op vaste momenten op de dag. Als je even gas terugneemt kun je er daarna met meer concentratie en energie weer tegenaan.
 • Haal een paar keer diep en langzaam adem. Dit doet wonderen (trust me, bij Yoga is de eerste stap: ademhaling)
 • Ga op tijd naar bed en sta op tijd op.
 • Leer om vaker ‘Nee’ te zeggen.
 • Probeer dagelijks enkele minuten mindfulness oefeningen te doen. In de App Store vindt je verschillende apps die je kunnen helpen (bv. Calm, Headspace en 7 Mind).
 • Drink bewust een kop thee (hello Goodbye Stress thee!) zonder daarbij iets anders te doen.
 • Wees minder streng voor jezelf en wordt je bewust van je (negatieve) gedachten.
 • Beweeg! Bewegen is de beste stresskiller. Probeer daarom van dagelijks voldoende beweging in te lassen.
 • Las minstens 1x per week een moment me-time in. Neem een ontspannend (voet)bad, geef jezelf een verwenbeurt, lees een boek,..
 • Een massage doet ook wonderen. Indien je niemand hebt die je kan masseren, kan je altijd een Ajnamat of Pranamat aankopen.
 • Zorg voor jezelf!
 • Probeer eens Yoga en/ of meditatie. Geen idee waar je moet beginnen? Klik hier voor meer informatie en uitleg.

Voor meer informatie en tips, neem een kijkje op de website van Kneipp.


Hoe kom jij tot rust? En hoe ziet jouw me-time moment er uit? Laat het me gerust weten in onderstaande comments ☺️

Liefs, Debby
Volg je me al op Instagram en Facebook?

Deze blogpost bevat ontvangen producten.

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: