Stijlvol met My Jewellery

Cheetah print scrunchie - My Jewellery

Afgelopen week kwam mijn pakketje van My Jewellery toe. Ik ontving een vrolijk jurkje en enkele leuke accessoires dat me volledig in een zomerse sfeer brachten. Het leek me een leuk idee van hierover een fashion-gerelateerde blogpost te delen. Want wat draag ik eigenlijk in mijn vrije tijd? Jullie zien me praktisch altijd verschijnen in een sportsetje, maar zelden in vrije tijdskleding. 

Ik vind online shoppen altijd leuk, maar deed het de laatste jaren vele minder. Voor de Lockdown ging ik regelmatig op shopping spree met vriendinnen, maar daar heb ik momenteel geen zin in met de ingevoerde Corona-maatregelen. Winkelen voelt niet meer hetzelfde aan vind ik… Gelukkig vind je online praktisch alles wat je wenst.

My Jewellery is bijvoorbeeld een leuke website met een uitgebreide keuze aan kleding, accessoires, en sieraden. Op deze webshop vond ik dus mijn laatste aanwinst. De levering kwam de dag nadien al toe, wat altijd een pluspunt is. Benieuwd naar wat er in het pakketje zat?

Stijlvol met My Jewellery

What I wear..

Mijn bloglezers, Instagram volgers en Yoga- en Pilates studenten zien me vaak alleen maar in sportkleding. De meesten zijn dan ook echt verbaasd wanneer ze me tegenkomen in dagdagelijkse kleding, of wanneer ik eens een fashion gerelateerde post deel op mijn Instagram feed. In de meeste gevallen herkennen ze me niet meteen. Je lijkt een totaal ander mens in sportkleding, dan in dagdagelijkse kleding.

Wat draag ik dan in mijn vrije tijd?

Ik draag kleding waar ik me goed in voel, maar het moet wel stijlvol en vrouwelijk zijn. In de zomer zal je me vaak kleedjes zien dragen, omdat ik vind dat ze gemakkelijk zitten. Je hoeft niet na te denken over welke kledingstukken je met elkaar kan combineren.

Vroeger droeg ik veel zwart en neutrale kleding, maar dat werd na een tijd eentonig. Toen durfde ik ook niet experimenteren met kleuren en modellen, maar sinds 2-3 jaar is dat veranderd. Ik besloot van mijn kleerkast op te fleuren en ondertussen bezit ik een mooie collectie van kleedjes met allerlei printen en kleuren.

Roze wikkeljurk met bloemenprint

Mijn nieuwste aanwinst is een roze wikkeljurk met bloemenprint. Een luchtig jurkje dat je rondom je lichaam ‘wikkelt‘. Het lintje wikkelt mee rondom je lichaam, waardoor het model goed blijft zitten. De decolleté heeft een klein drukknopje, wat ik handig vind. Je hoeft niet te vrezen dat het jurkje ineens openvalt of dat je een diepe inkijk hebt.

Roze wikkeljurk met bloemenprint - My Jewellery

De lengte van het jurkje is voor mij ideaal (ik ben 1m67) en je hebt geen last van omhoog kruipende stof. Het schijnt ook niet door en je hoeft er niet perse een bh onder te dragen. Ik vind het een ideaal jurkje om te dragen op een zomerse dag.

Roze wikkeljurk met bloemenprint - My Jewellery

Je kan de wikkeljurk ook gemakkelijk aandoen na een workout- of Yoga sessie, of zelfs voor een dagje strand.


Ponytail it up!

Omdat ik veel sport, hecht ik veel belang aan goede haaraccessoires. Haarrekkers die stuk gaan bij het samenbinden van je haar is een enorme frustratie. Haar dat in je gezicht hangt tijdens een workout of yogasessie is alles behalve aangenaam.

Een scrunchie vind ik steviger en gemakkelijk om aan te doen dan een gewone haarrekker. Daarnaast is het ook stijlvol om een vrolijke en kleurrijke haaraccessoire in je haar te dragen.

Cheetah print scrunchie

Cheetah print scrunchie - My Jewellery

Deze cheetah print scrunchie is leuk om een kleurrijke of neutrale outfit mee af te werken. Het past bij alles!

De stof voelt iets dikker en steviger aan dan de roze bloemenprint scrunchie (zie hieronder). Maar dat stoort niet, want je kan je haar gemakkelijk in een staart of dot binden.

Roze bloemenprint scrunchie

Roze bloemenprint scrunchie - My Jewellery

En hoe leuk is deze roze bloemenprint scrunchie? Ik heb echt een zwak voor bloemenprint en moest natuurlijk een scrunchie met zo’n print hebben.

Het design is een echte eye catcher en de stof voelt glad en licht aan. Deze scrunchie brengt gewoon zomer en happy vibes aan je look of sportset!


Zoals ik eerder vermeldde, vind ik My Jewellery een leuke website voor stijlvolle kleding en leuke accessoires. Neem dus zeker eens een kijkje op hun website en Instagram pagina.

Waar shop jij het liefst jouw zomer outfits? Laat het me weten in de onderstaande comments.


* Deze blogpost is een betaalde samenwerking met My Jewellery. 

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: