Review: Twix Salted Caramel

closeup Twix Salted Caramel

Twix heeft er een nieuwe, overheerlijke smaak bij, namelijk ‘Twix Salted Caramel’. Een ware chocolade ervaring voor elke liefhebber van caramel en chocolade. Zij die me kennen weten dat ik een zwak heb voor chocoladerepen met karamel en zeezout (Hello Tony’s Chocolonely!). Ik deelde deze lekkernij in mijn Instagram Stories en kreeg veel vraag naar de smaak en mijn ervaring. Daarom besloot ik van er een blogpost over te schrijven. Lees je mee? 

NIEUW: Twix Salted Caramel

Vorige week deed ik mijn boodschappen bij Colruyt en stond ik na te denken over welke chocoladerepen ik dit keer mee naar huis nam. Mijn oog viel op een lichtblauwe grote verpakking van Twix. “Een nieuwe smaak van Twix met zeezout karamel? Dat moét ik gewoon uittesten!” dacht ik bij mezelf. Ik kocht dus effectief ook dat grote pak, gewoon omdat het kon. Mijn onderbewustzijn fluisterde me toe dat ik dit zeer lekker ging vinden. Ik vertrouwde op mijn gevoel en was blij met mijn aankoop.

Omdat we momenteel met een hittegolf zitten, legde ik de repen braafjes weg in de koelkast. Maar ’s avonds weergalmde de lokroep van de Twix salted caramel door mijn gedachten en gaf ik toe aan deze guilty pleasure.

closeup Twix Salted Caramel
Twix Salted Caramel 

Een guilty pleasure was het zeker! Wat een heerlijke smaken combinatie is me dat zeg?! Je ervaart een explosie van smaken dat je meteen naar een chocoladehemel brengt (ja hoor, dit bestaat echt!). Wat meer moet een mens hebben?

Bij de eerste bijt proef je eerst het krokante koekje in combinatie met een zachte chocoladesmaak. Vervolgens danst de zoete smaak van de karamel op je smaakpapillen. En als laatste krijgen ze een tintelende afsluiter van zout. De smaken blijven even nazinderen in je mond en oh mijn God was is dat heerlijk!

Lees hier mijn review over de Lidl Way Go To chocolade repen.

Mijn favoriet

Ik ben op zich al een liefhebber van Twix chocoladerepen, maar met deze Salted Caramel hebben ze me echt overtuigd. Het is mijn favoriete smaak en ik hoop dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Van mij mogen alle winkels deze repen verkopen! Zo ben ik altijd zeker dat ik niet zonder voorraad kom te zitten 😂.

Twix chocolade repen

Tip voor zomerse dagen: 

Leg je chocoladerepen in de koelkast. Zo blijven ze lekker koel en ‘krokant’, voorkom je een plakkerige en smerige boel en blijft de smaaksensatie intact.

Ik vergat eergisteren van de Twix Seasalt Caramel na het uithalen op te eten en had te maken met een warme, gesmolten Twix. Het was niet vies van smaak of zo, maar ik zou het echt niet aanraden!

Mijn reviews over Deli Cata chocolade repen vind je hier en hier


Heb jij deze nieuwe smaak al uitgetest, of ga je het proberen? Laat het me allemaal weten in onderstaande comments.

love

Volg me op mijn Social Media kanalen:

INSTAGRAM
YOUTUBE
PINTEREST
FACEBOOK


Deze blogpost is geen samenwerking, wel een persoonlijke ervaring dat gedeeld moest worden met jullie!

 

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: