Online Yoga en POP Pilates lessen

Puppy Pose Zen With Debby

Volg mee met mijn online Yoga en POP Pilates lessen en werk op een leuke manier aan fysieke- en mentale welzijn. Tijdens de donkere herfstmaanden en de Lockdown door Corona is het belangrijk van tijd te nemen voor jezelf. Las een verzorgings- of ontspanningsmoment in, zoek een leuke bewegingsvorm, of kom tot rust met een yogasessie. Hoe? Door mee te volgen met de online lessen van Zen With Debby!

Online Yoga en POP Pilates lessen

Vinyasa Yoga

Puppy Pose Zen With Debby

“Yoga is zoveel meer dan gewoon houdingen”

Yoga biedt jou de (innerlijke) rust waar je al enige tijd naar verlangt. Het helpt ook om lichamelijke klachten te verlichten, zoals bv. rugpijn, zwakke polsen, maag- en darmklachten, enz.
En wat als je slaapproblemen hebt? Dan kan yoga jou daarbij helpen doordat je innerlijke rust toelaat in je lichaam en geest.

Tijdens de lockdown biedt Zen With Debby online yogalessen aan. Iedereen is welkom, ook als je nog nooit eerder yoga gevolgd hebt. Dat wil zeggen dat je gewoon van op 0 kan beginnen, want ik zorg voor allerlei opties van houdingen. Zo ervaart iedereen een heerlijke, ontspannende yogasessie op zijn of haar niveau.

Kom meer te weten over de voordelen van Yoga en hoe Yoga helpt bij stress. 

POP Pilates

Upward Dog Zen With Debby

POP Pilates is een total body workout met zowel de klassieke, als gemoderniseerde bewegingen van Pilates. We werken op een leuke manier aan ons uithoudingsvermogen, lichaamskracht en lenigheid. In deze les geven we extra liefde aan de kleinere spiertjes in ons lichaam. Geniet van een heerlijke burn terwijl je een ‘dans op de mat’-gevoel ervaart.

De bewegingen worden uitgevoerd op POP muziek, vandaar de dans op de mat ervaring.

Iedereen kan mijn online POP Pilates les meevolgen, want ook hier worden er voldoende opties voorzien voor zij die willen.

Lees hier het verschil tussen Yoga en Pilates.

Website Gemeente Meise


online yoga en pop pilates lessen - Meise - Zen With Debby

 

Op de website van de Gemeente Meise vind je allerlei handelaars en horeca zaken die hun online diensten aanbieden, waaronder de online Yoga en POP Pilates lessen bij Zen With Debby. De Gemeente Meise heeft als doel de inwoners te motiveren van de lokale economie te steunen en lokaal te kopen.

Ik sta volledig achter dit idee en om de lokale handelaars een hart onder de riem te steken. Steun elkaar en deel je liefde!

Wil je graag een les volgen?

Wil je graag online Yoga of POP Pilates lessen volgen van bij jou thuis? Had je graag meer informatie ontvangen? Stuur me een e-mail of vul het contactformulier in.

Contacteer je me liever via Social Media? Dat kan!

Instagram: @debby_the_chocoholic
Facebook: Zen With Debby 

Wie weet tot binnenkort 😃!

YouTube – Zen With Debby

Pyramid Pose Zen With Debby

Benieuwd naar mijn yogastijl of hoe ik lesgeef? Neem alvast een kijkje op mijn YouTube kanaal “Zen With Debby”. Hierop deel ik wekelijkse videos, Engels gesproken, zodat mijn internationale yogacommunity ook kan meegenieten van korte yoga flows.

Steun van medebloggers

Ik krijg heel veel steun en liefde van mijn medebloggers en vriendenkring. Waaronder van Amylia De Schepper, blogger van Cookameal. Zij deelde een lekker receptje van me en liet haar community weten dat ze bij mij online Yoga en POP Pilates lessen kunnen volgen. Hoe lief is dat?

Cookameal - Debbythechocoholic

 

love

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: