Homepage

Welkom op Debbythechocoholic.com!

Wat fijn dat je eens een kijkje komt nemen op mijn blog 🙂 .

In 2016 startte ik met een nieuwe Instagram-account : @debby_the_chocoholic. Ik vond het een leuk idee om mijn foodcreaties en yogajourney te delen met andere mensen. Zo kwam ik in contact met andere foodbloggers en yogabloggers, maar ook met fashionbloggers en noem maar op..  Zij zijn dan ook grotendeels mijn inspiratiebronnen.
Op mijn account deel ik dus regelmatig foodpics en yogapics, mijn volgers zijn hier telkens enthousiast over. Ook kreeg ik regelmatig vragen over gezonde voeding en yoga. Zo leuk dat de mensen naar mij komen met hun vragen, ik vind het fijn om hen te helpen.

Na lang twijfelen besloot ik in november 2016 om mijn blog op te starten. Debbythechocoholic.com werd “geboren”.

Wie is Debbythechocoholic? 

Zoals jullie al kunnen raden, ben ik een echte chocolade liefhebber (chocoholic). Het liefst heb ik melkchocolade, maar pure chocolade verwerkt in een ontbijt of baksel vind ik echt heerlijk ! De mensen die mij kennen weten dat ze mij gelukkig kunnen maken met chocolade. Dat wil dus zeggen dat ik regelmatig chocolade als cadeau krijg, wat ik natuurlijk GEWELDIG vind! Mijn favoriete chocolade merk ? Zonder enige twijfel : Tony’s Chocolonely, melkchocolade caramel seasalt.

Naast een chocolade liefhebber, ben ik ook een ‘fitgirl‘. Ik ben iemand die niet zo graag naar de gym gaat, daarom sport ik thuis. Home-workouts kunnen even intensief zijn als een gym-workout, geloof me maar! Ik doe aan POPpilates en aan Yoga, maar soms volg ik ook de workouts van FitnessBlender en Keaira Lashae ‘Dance To The Beat’.
Momenteel ben ik ook in opleiding als Yoga – en POPpilates Instructor. Zoals je ziet is het niet alleen een sport/ hobby, maar ook een passie.

Met deze blog wil ik jullie meenemen in mijn wereld van (gezonde) voeding, yoga en fitness en hoop ik jullie te mogen inspireren.
Op mijn blog vind je onder andere receptjes, hotspots, mijn fitness- en yogajourney en reviews.

Ik wens jullie veel leesplezier !

Liefs,
Debby ♥


❉ Over mij
❉ Blogs/ Reviews
❉ Beauty 
❉ Recepten 
❉ Yoga en Fitness 
❉ Hotspots 
❉ Gastblogs en Debby als gastblogger

❉ Vragen of suggesties? Contacteer me!