ABOUT

WELKOM OP debbythechocoholic.com! 

Wat leuk dat je eens een kijkje komt nemen op mijn website 😊.

About me: 

Mijn naam is Deborah, ik ben een 25-jarige blogger uit België. Naast een chocolade verslaving, heb ik een passie voor (gezonde) voeding, yoga en POP Pilates.

“A day started with chocolate, will always be a good day!” 

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door de wereld van voeding. Het begon allemaal met een speelkeukentje en een menu dat bestond uit plastiek eten, en het eindigde met een opleiding ‘Horeca’. De lessen koken vond ik geweldig, maar ik zag mezelf niet staan in de keuken van een restaurant of hotel. Om eerlijk te zijn kon ik ook niet koken wanneer ik alleen ging wonen. Ik at allerlei ongezonde dingen en leefde niet gezond. In 2012 begon ik met fitness en in 2013 begon ik met de zoektocht naar een levensstijl die bij me past. Zo ontstond mijn passie voor gezonde voeding. Ik kwam terecht in een wereld van slaatjes, bananenbrood, heerlijke havermout ontbijtjes, proteïne supplementen en nog vele andere dingen. Na van alles uit te proberen, besefte ik dat ik geen enkel eetpatroon kon aanhouden. In 2016 besloot ik om te doen waar ik zin in heb, om te eten wat ik écht wil eten. Dankzij deze beslissing heb ik eindelijk een balans gevonden tussen gezonde en ongezonde voeding, en ik geniet weer van mijn eten zonder me achteraf schuldig te voelen.

“Follow your dreams and don’t let anyone stop you!”

Ook in mijn sport ging ik steeds op zoek naar iets dat ik graag deed. Zo startte ik in 2014 met Yoga en kwam ik in 2016 terecht bij POP Pilates. Beide sporten veranderden in een hobby en een passie. Omdat ik mijn passies zo graag wou delen met de mensen, besloot ik in het tweede deel van 2016 om te starten met twee opleidingen: Yoga en POP Pilates Instructor. Geloof me maar, dit was één van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb!
In februari 2017 behaalde ik mijn certificaat POP Pilates Instructor en ondertussen geef ik wekelijkse lessen in een fitness. Mijn doel is om in 2017 mijn certificaat Yoga Instructor te behalen.

Met deze blog…

… wil ik jullie graag inspireren op het gebied van (gezonde) voeding, yoga, POP Pilates en Beauty.
Op deze website deel ik mijn recepten met jullie, daarnaast deel ik ook blogposts over Yoga en fitness, Beauty, Hotspots en Reviews van samenwerkingen met leuke bedrijven. Als laatste deel ik ook dingen over mijn leven, blogposts waardoor jullie me net iets beter leren kennen of blogposts waar jullie jezelf in herkennen.

Vragen of suggesties?

Aarzel dan niet om me te contacteren.

Interesse in een samenwerking? Bekijk dan zeker eens de categorie Gastbloggers ♡.

Follow me on Social Media 

Facebook en Instagram


Wild Thing

Liefs,
Debby ♥