Welkom

Welkom! Wat leuk dat je eens een kijkje komt nemen op mijn Debbythechocoholic.com!

Wie is Debbythechocoholic? 

Debby is een blogger, yogi en chocolade addict uit België. Naast een liefde voor chocolade heb ik een passie voor (gezonde) voeding, Yoga en POP Pilates.

“A day started with chocolate, will always be a good day!” 

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door de wereld van voeding. Het begon allemaal met een speelkeukentje en een menu dat bestond uit plastiek eten. En het eindigde met het afstuderen van een opleiding ‘Horeca’. De lessen koken vond ik geweldig, maar zag mezelf niet staan in de keuken van een restaurant of hotel. Om eerlijk te zijn kon ik ook niet bepaald goed koken wanneer ik op mezelf ging wonen waardoor ik allerlei ongezonde dingen at. Kortom, ik leefde allesbehalve gezond. In 2012 begon ik met fitness en een jaar later startte ik de zoektocht naar een levensstijl dat écht bij me past. Zo ontstond mijn passie voor gezonde voeding. Ik kwam terecht in een wereld van slaatjes, bananenbrood, havermout ontbijtjes, proteïne supplementen enz… Na van alles uit te proberen, besefte ik dat geen enkel eetpatroon me lag. En toen kwam er nog eens een donkere periode in mijn leven, een burn-out én depressie waardoor mijn leven overhoop lag en ik alles liet vallen.  

In 2016, na het overwinnen van de donkere periode, besloot ik om te doen waar ik zin in heb en mijn dromen na te jagen. Dankzij deze beslissing vond ik eindelijk een balans tussen gezonde en ongezonde voeding en geniet ik terug van mijn eten, het sporten en mijn yogasessies. 

“Follow your dreams and don’t let anyone stop you!”

Ook in mijn sport ging ik steeds op zoek naar iets dat ik graag deed. Zo begon ik eind 2014 met Yoga en kwam ik twee jaar later terecht bij POP Pilates. Beide bewegingsvormen veranderden van een hobby in een passie. Omdat ik deze passies zo graag wou delen met mijn medemens, besloot ik van twee opleidingen te volgen: Yoga- en POP Pilates Instructor. Geloof me, dit was één van de beste keuzes dat ik ooit gemaakt heb!

In 2017 behaalde ik beide certificaten en ondertussen geef ik wekelijkse groepslessen in een fitness. Daarnaast organiseer ik regelmatig Yoga Challenges op Instagram. Hieraan kunnen yogis van over de hele wereld deelnemen en maken ze kans op mooie prijzen. 

Wat kan je vinden op mijn blog? 

Op Debbythechocoholic.com vindt je vooral lekkere recepten, artikels over Yoga en Lifestyle, maar ook leuke samenwerkingen. 

FOOD
YOGA
LIFE
BEAUTY
REVIEW

Vragen of suggesties?

  • Neem gerust een kijkje op mijn blog en aarzel niet om me te contacteren indien je vragen hebt.
  • Interesse in een samenwerking met Debbythechocoholic? Stuur me gerust een berichtje .

Debbythechocoholic.com

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren