Shootday in Hilton Antwerpen Old Town

Shootday in Hilton Antwerpen Old Town

Zaterdag 25 november was het Shootdag in Hilton Antwerpen Old Town. Samen met enkele Blogvrienden ging ik naar het Hilton Hotel in Antwerpen, we werden er verwacht voor een lunch en fotoshoot. Mijn vriendin Laure (@vanillestilettos) had het idee gekregen om enkele bloggers uit te nodigen voor een gezamenlijke fotoshoot in het het Hilton Hotel. De shoot ging door van 10 tot 16u30. Ik zou de groep later vergezellen omdat ik ’s ochtends een les Yoga gaf in mijn lokale fitness. 

De dagen voor de shoot werd ik echt zenuwachtig. Ik ben redelijk onzeker als het op fotoshoots aankomt, want ik ben ooit afgekraakt door een fotograaf (dit is ondertussen al 6 jaar geleden, maar zoiets blijft je bij). Daarnaast kan ik ook heel kritisch zijn over mezelf, er is altijd iets aan mijn foto’s waar ik niet tevreden over ben. Om er zeker van te zijn dat ik alles mee zou hebben, legde ik de dag op voorhand alles klaar wat mee moest. Ik koos mijn outfits uit en overlegde met de fotografe, Victoria Philippi, welke outfit het beste was voor de shoot.


Lunch @ Brasserie Flo Antwerpen

Als je eens in Antwerpen bent en je zoekt een leuk plekje om te eten, dan is Brasserie Flo dé place to be!
We werden hier verwacht voor een trio van Bites, Booz and Beats. Hieronder zie je wat voor lekkers we aten:

Carpaccio Sint-Jacobsvruchten, komkommerjus, geroosterde sesam
Gelakte kreeft, pindacrème, gepekelde groenten
Gamba, espuma aïoli ‘pont neuf’ aardappelen

Shootday in Hilton Antwerpen Old Town

Time to shoot!

Van zodra het eten wat gezakt was, was het tijd om aan mijn shoot te beginnen. Ik begon met mijn yogashoot, deze zou mijn tweede professionele yogashoot ooit zijn. Voor de fotografe zelf was het de eerste keer dat ze yogaposes ging shooten.
Tijdens het shooten stonden mijn blogvrienden achter de schermen mij aan te moedigen, het was echt fantastisch om hun reacties te horen over mijn yogahoudingen. Ook Victoria vond het superleuk om samen met mij deze yogashoot te doen.

De resultaten van de yogafoto’s zijn echt prachtig geworden (zie slideshow)!

Deze diashow vereist JavaScript.

Nadien was het tijd voor mijn outfitshoot. Ik ging voor een vrolijk kleedje waar ik me het best in voelde. Omdat ik totaal geen ervaring heb met natuurlijk poseren (lees: iets anders dan yogashoots), was ik super zenuwachtig. Victoria wist me op mijn gemak te stellen en hielp me om op een juiste, natuurlijke manier te poseren. Ze nam ook enkele close-up (portret foto’s) van mijn gezicht, iets wat ik normaal niet zo graag heb. Dankzij de rustige vibes van Victoria voelde ik me meer en meer op mijn gemak.
Ik was aangenaam verrast van het mooie resultaat toen we de foto’s overliepen na de shoot (zie slideshow). Victoria heeft zoveel talent!

Deze diashow vereist JavaScript.


Meer over Victoria’s werk?

Neem zeker eens een kijkje op haar website (www.victoriaphilippi.com) en op haar Social Media pagina’s: Instagram en Facebook .

Hou ook mijn Instagram pagina in het oog voor meer foto’s van de shoot.


Ik ben Laure, de bloggersgroep en Hilton Antwerpen Old Town enorm dankbaar voor deze geweldige ervaring en fantastische dag. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en in de toekomst ga ik zeker nog samenwerken met Victoria Philippi. 


Liefs,
Debby ♥

32 thoughts on “Shootday in Hilton Antwerpen Old Town

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: