Watermeloen Pizza

Het is eindelijk zomer, mijn favoriete seizoen van het jaar! In de zomer eten we massaal ijsjes of andere verfrissende tussendoortjes dat eigenlijk niet zo gezond zijn. Op Instagram vind ik heel veel inspiratie voor gezonde recepten en zo kwam ik op dit lekker snack ideetje van watermeloen pizza. Klinkt dat niet heerlijk verfrissend? Een verantwoorde, gezonde pizza dat je zonder schuldgevoel kan opeten? Dat moet je mij geen twee keer zeggen! 

Na een eindeloze kuissessie had ik honger, zin in iets zoet. Toevallig had ik watermeloen liggen thuis, ik besloot om een gezonde snack te maken. Even later toverde ik een prachtige fruitpizza op tafel, en ja hoor, deze heb ik zonder schuldgevoel opgegeten. Wel in twee keer, want zo één slice watermeloen was toch net iets té veel om in in één keer op te eten. 
Ben jij klaar om te smullen van dit lekkere gerecht? Geloof me maar, lekkerbekken zal je sowieso doen! 

Watermeloen pizza

Recept: Watermeloen pizza

Ingrediënten

 • 1 slice watermeloen
 • Verse kaas (kwark) van aardbeien
 • Aardbeien
 • Blauwe bessen
 • Chiazaad
 • Granola (ik gebruikte Lynn’s Granola

Bereiding

 1. Snijdt een schijf van de watermeloen en snijdt deze in 6-8 stukken.
 2. Smeer de verse kaas over de watermeloen.
 3. Snijdt de aardbeien in plakjes en leg op de punten watermeloen.
 4. Op de andere punten leg je de blauwe bessen.
 5. Bestrooi de pizza met granola en chiazaad.
 6. Smullen maar!

Watermeloen pizza

Watermeloen pizza

Heb jij dit lekkere tussendoortje gemaakt? Leuk! Ik ben alvast heel benieuwd naar het resultaat van je creatie!

Laat het me weten via Instagram (vergeet me niet te taggen in je bericht, en gebruik ook #debbythechocoholic) – Facebookof onderstaande comments 🙂 #SharingIsCaring.

Watermeloen pizza

Tip: Je kan deze watermeloen pizza ook eten als ontbijt, heerlijk om een warme zomerdag mee te starten.

Op zoek naar een ander tussendoortje? Klik hier voor inspiratie.

Liefs,
Debby ♥

BewarenBewaren

3 thoughts on “Watermeloen Pizza

Leave a Reply

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: