Tussendoortjes

Watermeloen Pizza

Watermeloen pizza… Loopt het water je al in de mond? 😋🍉

Hey iedereen, 

Het is eindelijk zomer, mijn favoriete seizoen van het jaar! In de zomer eten we massaal ijsjes of andere verfrissende tussendoortjes die minder gezond zijn. Op Instagram vind ik heel veel inspiratie voor gezonde recepten, zo kwam ik op dit lekker snack ideetje: Watermeloen Pizza. Klinkt dat niet heerlijk? Een verantwoorde, gezonde pizza die je zonder schuldgevoel kan opeten? Dat moet je mij geen 2x zeggen! 
Na een eindeloze kuissessie had ik honger, zin in iets zoet. Toevallig had ik watermeloen liggen thuis, ik besloot om een gezonde snack te maken. Even later toverde ik een prachtige fruitpizza op tafel, en ja hoor, deze heb ik zonder schuldgevoel opgegeten. Wel in 2 keer, want zo één slice watermeloen was toch net iets té veel om in in één keer op te eten. 
Ben jij klaar om te smullen van dit lekkere gerecht? Geloof me maar, smullen zal je sowieso doen! 


Ingrediënten

 • 1 slice watermeloen
 • Verse kaas (kwark) van aardbeien
 • Aardbeien
 • Blauwe bessen
 • Chiazaad
 • Granola (ik gebruikte Lynn’s Granola

Bereiding Watermeloen pizza

 1. Snijdt een schijf van de watermeloen en snijdt deze in 6-8 stukken.
 2. Smeer de verse kaas over de watermeloen.
 3. Snijdt de aardbeien in plakjes en leg op de punten watermeloen.
 4. Op de andere punten leg je de blauwe bessen.
 5. Bestrooi de pizza met granola en chiazaad.
 6. Smullen maar!

Heb jij dit lekkere tussendoortje gemaakt? Leuk! Ik ben alvast heel benieuwd naar het resultaat van je creatie!
Laat het me weten via Instagram (vergeet me niet te taggen in je bericht, en gebruik ook #debbythechocoholic) – Facebookof onderstaande comments 🙂 #SharingIsCaring.

Watermeloen pizza

Tip: Je kan deze watermeloen pizza ook eten als ontbijt, heerlijk om een warme zomerdag mee te starten.

Liefs,
Debby ♥


Op zoek naar een ander tussendoortje? Klik hier voor inspiratie.

Spread the love ♥

3 thoughts on “Watermeloen Pizza

Laat een berichtje achter op deze post ♥

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.