Zen With Debby

Zen With Debby

Zen With Debby by Deborah Standaert

🇳🇱 NEDERLANDS

Zen With Debby is door Deborah Standaert opgericht in oktober 2020 met het doel jou te begeleiden in de reis naar innerlijke rust.

Ik droomde al enkele jaren van een eigen yogastudio of -zaak en het delen van mijn passie voor Yoga met de medemens. In 2017 zette deze droom zich in beweging en beëindigde ik mijn opleiding Yoga. Ik startte met het geven van verschillende lessen, zowel privé als in groep, en voelde mijn passie groeien. Die grote droom van enkele jaren geleden leek ineens haalbaar en ik voelde een warm, tintelend gevoel vanbinnen. Iets in me zei me dat ik de juiste richting bewandelde. En zo besloot ik van op mezelf te beginnen, onder de naam Zen With Debby, en me te richten op privé lessen aan huis in de regio Meise, maar ook op online lessen en programma’s.

Zen With Debby

Online lessen

Je vindt een ruim aanbod aan online yogalessen op mijn YouTube kanaal “Zen With Debby. Mijn videos zijn beschikbaar voor alle niveaus, tenzij er “advanced” in de titel staat. Deze videos kan je uiteraard meevolgen, maar luister extra goed naar je lichaam en kies voor opties die doenbaar zijn.

Op termijn komt er een website met een aanbod aan online yogalessen en -programma’s. Momenteel is dit een ‘work in progress‘.

Zen With Debby

Privé lessen aan huis

Heb je liever een one-on-one sessie bij jou thuis, alleen of samen met een vriend(in)? Dat kan! Ik kom met plezier aan huis en breng een gevoel van rust en vrede in jouw woonkamer.

Tijdens privé lessen kan ik me volledig richten op jou als persoon, maar ook op jouw noden. Met mijn persoonlijke begeleiding zorg ik dat jij kan genieten van een heerlijk ontspannende yogasessie aangepast aan jouw wensen en niveau.

Heb je nog nooit Yoga gevolgd? Geen zorgen, want alle niveaus zijn welkom bij Zen With Debby! Het voordeel van een privéles is dat je letterlijk van op 0 kan beginnen zonder je te willen vergelijken met een ander. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en op jouw tempo kan genieten van een Yogales.

Zen With Debby - privéyoga

Kinderyoga

Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook Kinderyoga aan huis geef. In mijn antwoord ben ik eerlijk en vermeld ik dat ik geen opleiding in deze yogavorm heb, maar dat ik wel wat ervaring heb in het lesgeven aan kinderen. Mijn voorkeur gaat naar kinderen vanaf 11 à 12 jaar, omdat zij zich gemakkelijker kunnen focussen voor een langere tijd en iets serieuzer omgaan met het Yoga-gebeuren.

Event of feestje bij jou thuis

Organiseer je een ontspannend onderonsje onder vrienden, een vrijgezellen, of een feestje en wil je graag Yoga op de planning zetten? Dan kom ik jullie heel graag verwennen met een ontspannende yoga sessie.

Gelieve me te contacteren op debbythechocoholic@outlook.com voor verdere details. 

Groepslessen

Naast online- en privé yogalessen geef ik verschillende groepslessen Yoga en POP Pilates bij Sport Yves. Ook hier zorg ik ervoor dat jij kan genieten van een fijne les, aangepast aan jouw noden.

Ik voorzie opties voor alle niveaus, waardoor je je als nieuwkomer op je gemak voelt bij het meevolgen van de lessen.

Meer informatie vind je op sportyves.be. Gelieve je in te schrijven voor de lessen via het Groepslessen schema (Corona maatregelen).  

Evenementen

Zen With Debby doet ook mee aan (yoga) evenementen. Je mag me gerust contacteren indien je me graag op jouw evenement wilt zien.

Ik gaf op 21 juni 2020 (aka. Internationale Yoga Dag)  yogales voor het online yoga event Yoga for Think Pink. Daarnaast geef ik tijdens de warmere maanden ook lokale yogalessen in de natuur.

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

Interesse of zit je met vragen? Contacteer me gerust op debbythechocoholic@outlook.com.

Zen With Debby - privéyoga


🇬🇧 ENGLISH

Zen With Debby is founded by Deborah Standaert in October 2020 with as goal to guide you through your journey to inner peace.

From the moment I connected deeper with the world of Yoga, I dreamed about owning my own Yoga studio or -business. At first this dream felt unrealizable, but once I graduated from my Teacher Training in 2017 and started with teaching several group- and private classes, it felt like a possibility. I had this warm, exciting feeling inside of me when thinking about becoming a Fulltime Yoga Teacher. I want to share my love and passion for Yoga with the world!
And that is why I decided to follow my dream and created “Zen With Debby”, your go-to yoga classes!

Zen with Debby

Online Yoga Classes

You can join my free Yoga classes on my YouTube Channel ‘Zen With Debby. Here you will find short yoga sequences for every level! Yes, you can also join as a beginning yogi, because I make sure there are plenty options so you can enjoy your me-time on the mat. As long as you listen to your body and it’s needs, I’m a happy teacher.

I am planning on creating an online platform where you can sign up for Full Length Yoga Classes, but right now it’s a work in progress.

Events

You can hire Zen With Debby to teach Yoga at your virtual or live events. I am happy to share my passion with the world and to be able to bring inner peace and a feeling of calmness into people’s lives.

My first big event was teaching Vinyasa Yoga for the online yoga event of Yoga for Think Pink on International Yoga Day (June 21st, 2020). This was such an incredible experience and it felt super exciting!
Besides this event, I’ve also hosted several Yoga in Nature events during Spring and Summer. It is just amazing to connect with yourself and nature at the same time.

Zen with Debby

Contact

Interested in hiring Zen With Debby or do you have questions and suggestions? Feel free to reach out to me by e-mail : debbythechocoholic@outlook.com.


love